Δευτέρα, 20 Μάιος 2019 16:23

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 1-0: Νίκη γοήτρου με γκολ που προκάλεσε ένταση

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 1-0: Νίκη γοήτρου με γκολ που προκάλεσε ένταση

 

Σ’ ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι ο Εθνικός νίκησε χθες 1-0 τον Πανθουριακό, χάρη σε γκολ του Καρατζούλια στο 60’.

Ενα τέρμα που προκάλεσε ένταση μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, με τους φιλοξενούμενους να υποστηρίζουν ότι ο σκόρερ δεν τήρησε το “φερ-πλέι”.

Συγκεκριμένα, σε επίθεση του Εθνικού (σέντρα Θανόπουλου), υπήρξαν αψιμαχίες τόσο στην πλευρά που βρισκόταν ο Θανόπουλος, όσο και στο κέντρο του γηπέδου. Τότε ο γκολκίπερ της Θουρίας Ηλ. Φαββατάς άφησε την εστία του, και ο Καρατζούλιας που έγινε αποδέκτης της μπάλας με μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ανυπεράσπιστης εστίας. Ο ρέφερι Κουτσαναστάσης, που παρά την ένταση δεν είχε διακόψει το παιχνίδι, έδειξε σέντρα!

Οι άνθρωποι του Πανθουριακού υποστηρίζουν ότι ο τερματοφύλακας έφυγε από την εστία για να χωρίσει τους παίκτες, αλλά το ματς συνεχιζόταν, αφού δεν σφύριξε ο διαιτητής και το γκολ μέτρησε. Μετά από αυτή την εξέλιξη τα πνεύματα άναψαν, αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων και ορισμένες κίτρινες κάρτες που έδειξε ο κ. Κουτσαναστάσης η ένταση εκτονώθηκε.

Οσον αφορά το ματς, αμφότερες οι ομάδες είχαν ευκαιρίες για τη νίκη, αλλά ο Εθνικός πήρε τελικά το τρίποντο γοήτρου με τον παραπάνω περιπετειώδη τρόπο.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Μεταξάς, Ντεμίρι, (75’ Χαρίτος), Θανόπουλος, Μπούνας, Χαραλαμπόπουλος, Σεμούρι, Διακουμάκος (60’ Ξυδιάς), Καρατζούλιας, Παπαθεοδώρου, Αθ. Ρουμελιώτης (46’ Λάγιος), Σπυρόπουλος (85’ Καλογερόπουλος).

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Φαββατάς, Κάγιας (46’ Μωραγιάννης), Οκονομέας, Παναγιωτόπουλος, Παντσιώτης, Καράμπελας, Κοστρίβας (60’ Μερκούρης) Οδεμισιώτης (20’ λ.τρ. Αντωνίου), Μπιτσάνης, Κανανάι, Π. Ρουμελιώτης (80’ Τσακαλάκος).