Δευτέρα, 20 Μάιος 2019 16:49

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ – ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 2-2: Πανηγύρισαν την παραμονή στην Α’ τοπική οι “ερυθρόλευκοι”

Γράφτηκε από τον
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ – ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 2-2: Πανηγύρισαν την παραμονή στην Α’ τοπική οι “ερυθρόλευκοι”

 

Την παραμονή του στην Α’ τοπική πανηγύρισε ο Ολυμπιακός Ανάληψης ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 στη σαββατιάτικη αναμέτρηση, που διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο Μεσσήνης.

Στους ερυθρόλευκους αρκούσε ο βαθμός της ισοπαλίας για να πετύχουν το στόχο της παραμονής και τα κατάφεραν απέναντι σε έναν πιο δυνατό αντίπαλο, κάνοντας αξιόλογη πορεία στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Στο προχθεσινό παιχνίδι βρέθηκαν δύο φορές μπροστά στο σκορ, αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη, αφού οι φιλοξενούμενοι έδειξαν ότι είναι καλή ομάδα και δεν τερμάτισαν τυχαία στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος.

Τα γκολ

Μόλις στο 1ο λεπτό, ο Σκαφιδάς έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους. Στο 55’ ο Ζίου έφερε το ματς στα ίσια κάνοντας το 1-1. Στο 67’ ο Πολίτης έδωσε ξανά το προβάδισμα στον Ολυμπιακό και στο 75’ ο Καγιανάς πέτυχε το τελικό 2-2.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Γιαννόπουλος με βοηθούς διαιτητές τους Γ. Μιχαλόπουλο και Αντωνόπουλο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Τσούλος, Αντωνίου, Μαυροειδάκος, Δουρούμης, Γιαννόπουλος, Πατσιώτης, Γεωργιόπουλος, Σκαφιδάς (61’ Βλαχάκης), Πολίτης, Παπανικολόπουλος, Μυστριώτης (51’ Κατσίποδας).

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Σαρρής, Ι. Τρίψας, Κ. Μεμά, Σεφεράσι, Ανδρώνης, Γρ. Παπαγεωργίου (48’ Καγιανάς), Κοτσοβός, Ζάτσα (57’ Διακουμής), Κουρεμπανάς (68’ Σούλα), Ιλιάζι, Ζίου.