Τρίτη, 21 Μάιος 2019 12:24

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: “Παίξαμε για το αήττητο και την αξιοπρέπειά μας με Ομόνοια”, λέει ο Κ. Παλαμάρας

Γράφτηκε από τον

Πρωταθλητής και αήττητος! Ο Α.Ο. Διαβολιτσίου κατάφερε φέτος κάτι που θα μείνει στην ιστορία, αφού πήρε για πρώτη φορά τον τίτλο στην Α’ τοπική και την άνοδο στη Γ’ εθνική, χωρίς να γνωρίσει την ήττα σε 30 αγωνιστικές.

Για την ακρίβεια σε 28 παιχνίδια, μιας και ο Α.Ο. Φαραί δεν συμμετείχε στο πρωτάθλημα και οι αντίπαλοί του έπαιρναν τη νίκη στα χαρτιά. Ο ΑΟΔ μέτρησε 22 νίκες και 6 ισοπαλίες, ενώ είχε με διαφορά τόσο την καλύτερη επίθεση (70 γκολ), όσο και άμυνα (11 γκολ). Στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος με την Ομόνοια, οι πρωταθλητές Μεσσηνίας αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο γήπεδο “Γ. Λουκαρέας”, με τους γηπεδούχους να υποβιβάζονται στην Α1 τοπική.

“Ηταν ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι, γιατί παίζαμε με μια ομάδα που έπαιζε το τελευταίο χαρτί για να μείνει στην κατηγορία. Παίξαμε όμως για το αήττητο και για την αξιοπρέπειά μας, διότι ακούγονταν διάφορα όλη την εβδομάδα”, λέει στην “Ελευθερία” ο Κώστας Παλαμάρας για το 1-1 με την Ομόνοια.

Ο προπονητής του Α.Ο. Διαβολιτσίου τονίζει βέβαια ότι: “Δεν χαρήκαμε τόσο πολύ όσο θα θέλαμε τον αήττητο τίτλο, γιατί απέναντι είχαμε μια ομάδα που έπεσε κατηγορία και αντίπαλους παλιούς συμπαίκτες και φίλους.

Ηταν περίεργο το κλίμα. Εμείς βέβαια σαν ομάδα κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε και παίξαμε για τον στόχο μας”. Ο Κώστας Παλαμάρας δεν παρέλειψε να απονείμει τα εύσημα και στους παίκτες του για τη φετινή εντυπωσιακή πορεία στην Α’ τοπική.

“Είναι μεγάλο επίτευγμα να παίρνεις το πρωτάθλημα και μάλιστα αήττητος σε 28 παιχνίδια. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Τώρα θα κοιτάξουμε να ξεκουραστούμε πριν από τη γιορτή”.

Φιέστα το Σάββατο

Η φιέστα του Α.Ο. Διαβολιτσίου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και της ανόδου θα γίνει το προσεχές Σάββατο, αλλά ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί ο αντίπαλος στο φιλικό.