Δευτέρα, 17 Φεβρουάριος 2014 20:11

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Κρατά την τύχη στα... χέρια του

Γράφτηκε από τον

 

 


Την πρώτη του νίκη στο δεύτερο γύρο της Γ' εθνικής πανηγύρισε την Κυριακή ο Μεσσηνιακός. Οι "πράσινοι" επικράτησαν στα Σαγέικα με 2-0 του τοπικού Εθνικού και διατηρήθηκαν πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού στον 4ο όμιλο της Γ' εθνικής.


Οι "πράσινοι" ήξεραν ότι μετά τις εντός έδρας απώλειες με Μεσολόγγι και Πανναυπλιακό δεν είχα άλλα περιθώρια. Ετσι μπήκαν αποφασισμένοι από το ξεκίνημα. Σκόραραν στο 17' με τον Αργυρόπουλο και "σφράγισαν" τους τρεις βαθμούς στο 57' με τον Χελά. Ο Μεσσηνιακός είχε ευκαιρίες και για μεγαλύτερο σκορ, αλλά το σημαντικό είναι ότι επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από ένα μήνα.
Η καλαματιανή ομάδα κρατά την τύχη στα χέρια της όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία. Ακόμα βέβαια δεν μπορεί να χαλαρώσει με δεδομένο ότι απέχει μόλις 3 βαθμούς από την 9η θέση που οδηγεί στο τοπικό πρωτάθλημα.
"Η ομάδα έδειξε πολύ καλό πρόσωπο. Ηταν σοβαρή και κέρδισε άνετα. Θα πρέπει όμως να συνεχίσουμε σε αυτό το επίπεδο για να μείνουμε ψηλά στη βαθμολογία. Εχουμε ένα δεκαήμερο να δουλέψουμε για το επόμενο παιχνίδι", λέει ο Δημήτρης Τσάκωνας.
Ο προπονητής του Μεσσηνιακού εφιστά πλέον την προσοχή των παικτών του στο δύσκολο εντός έδρας ματς με τη Βάρδα, το οποίο θα γίνει την επόμενη Κυριακή, μιας και στις 23 Φεβρουαρίου υπάρχει διακοπή λόγω των αγώνων του κυπέλλου.

Κανένα πρόβλημα

Το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχουν πλέον προβλήματα στην προετοιμασία, καθώς ο Κουρεντζής εξέτισε την ποινή του, ενώ ο Κουκούτσης αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Σήμερα όσοι αγωνίστηκαν έκαναν αποθεραπεία στο γήπεδο του Μεσσηνιακού. Αύριο υπάρχει ρεπό και η επιστροφή στο γήπεδο θα γίνει την Τετάρτη. Η τεχνική ηγεσία βρίσκεται σε αναζήτηση αντιπάλου ώστε να διεξαχθεί φιλικό ματς μέσα στην εβδομάδα.