Παρασκευή, 31 Μάιος 2019 12:02

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Στα “σκαριά” νέα ισχυρή διοίκηση

Γράφτηκε από τον

 

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για να εκλέξει διοίκηση η ομάδα της Κυπαρισσίας, καθώς την προσεχή Πέμπτη θα γίνει η δεύτερη γενική συνέλευση με σκοπό τις αρχαιρεσίες.

Η πρώτη που ήταν προγραμματισμένη για τις 28 Μαΐου αναβλήθηκε, αλλά δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ενδιαφέρον από παλιούς παράγοντες και γίνονται ζυμώσεις ώστε να προκύψει το κατάλληλο διοικητικό σχήμα. Εκτιμάται ότι ο ΑΟΚ θα εκλέξει σε λιγότερα από μια εβδομάδα, ένα ισχυρό συμβούλιο που θα του επιτρέψει να ανεβάσει ψηλά τον πήχη των προσδοκιών στο νέο πρωτάθλημα. Φέτος η Κυπαρισσία εξασφάλισε στις τελευταίες αγωνιστικές την παραμονή στην Α’ τοπική, αλλά είχε προηγηθεί ένα καλοκαίρι αγωνίας, όπου ο σύλλογος κινδύνεψε να οδηγηθεί στο Πρωτοδικείο. Κάτι που δεν πρόκειται να επαναληφθεί, μιας και έχουν εκφράσει την επιθυμία να ασχοληθούν ξανά με τα διοικητικά, παράγοντες που έχουν τη δυνατότητα να σηκώσουν το οικονομικό βάρος.

Θυμίζουμε, ότι η θητεία της νυν διοίκησης με επικεφαλής τον Νίκο Παππά ήταν διετής, αλλά πριν από λίγες μέρες το συμβούλιο παραιτήθηκε και προκηρύχθηκε έκτακτη γενική συνέλευση για τις 28 Μαΐου, η οποία δεν έγινε και το ραντεβού ανανεώθηκε για τις 6 Ιουνίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Ο. Κυπαρισσίας αναφέρει: “Ο Α.Ο Κυπαρισσίας σας ενημερώνει ότι η Έκτακτη Γενική Συνέλευση που ήταν προγραμματισμένη για τις 28/5/19 δεν διεξήχθη λόγω μη απαρτίας των μελών. Ως εκ τούτου ορίζεται εκ νέου για την Πέμπτη 6 Ιουνίου στις 21:00 μ.μ στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου του Δημαρχείου Τριφυλίας, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός 2. Διεξαγωγή αρχαιρεσιών με σκοπό την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου”.

Αύριο στις 5 μ.μ. ο τελικός για

τους μικρούς της Κυπαρισσίας

Στις 5 το απόγευμα θα ξεκινήσει τελικά ο αυριανός τελικός στο γήπεδο του Δωρίου ανάμεσα στην Κυπαρισσία και τον Αίαντα Καλαμάτας. Το ματς αρχικά είχε οριστεί για τις 11 το πρωί, αλλά λόγω των εξετάσεων που δίνουν οι μικροί σε ηλικία παίκτες, αποφασίστηκε η αλλαγή της ώρας.

Οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν τον τίτλο στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα Κ16 της ΕΠΣΜ.