Παρασκευή, 31 Μάιος 2019 12:35

Κρητικό όμιλο στη Γ’ εθνική ζητά η ΕΠΣ Ηρακλείου

Γράφτηκε από τον
Κρητικό όμιλο στη Γ’ εθνική ζητά η ΕΠΣ Ηρακλείου

 

Κρητικό όμιλο στη Γ’ εθνική ζητά με επιστολή της στον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο και την Εκτελεστική Επιτροπή, η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου.

Η ΕΠΣΗ τονίζει ότι αυτό είναι πάγιο αίτημα και των τεσσάρων Ενώσεων της Κρήτης και των Σωματείων, προκειμένου να απαλλαγούν από τον οικονομικό βραχνά των ταξιδιών. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: “ Κύριε πρόεδρε. Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, αφουγκραζόμενη τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα σωματεία της Γ’ Εθνικής και τα δυσβάσταχτα έξοδα λόγω των ταξιδιών στον Πειραιά και την Αθήνα, θέτει υπόψιν σας για άλλη μία φορά το θέμα της δημιουργίας ομίλου στην Γ’ Εθνική που θα αποτελείται αποκλειστικά από ομάδες της Κρήτης. Είναι ένα πάγιο αίτημα των τεσσάρων Ενώσεων της Κρήτης και των σωματείων, προκειμένου να απαλλαγούν από τον οικονομικό βραχνά των ταξιδιών και απ’ ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ανάλογη είναι η θέση των Ενώσεων και των σωματείων από τον Πειραιά και την Αθήνα, που υποχρεώνονται να κάνουν κάθε χρόνο πολλές αποστολές στην Κρήτη για να αγωνιστούν με τις ομάδες του νησιού.

Η πρόταση της ΕΠΣ Ηρακλείου είναι η δημιουργία κρητικού ομίλου στην Γ’ Εθνική με 16 ομάδες και οι θέσεις που θα χρειαστεί να καλυφθούν να προκύψουν αναλογικά από τις Ενώσεις της Κρήτης.Ζητάμε η πρόταση της ΕΠΣ Ηρακλείου να συμπεριληφθεί επί των έκτακτων θεμάτων που θα συζητηθούν στην Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, η οποία συγκαλείται στις 28 Ιουνίου 2019 στην Αθήνα”.