Σάββατο, 01 Ιούνιος 2019 09:23

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Ξεκινά σήμερα το 3ο “Κalamata Cup Αkovitika”

Γράφτηκε από τον

 

Με τη συμμετοχή 12 ακαδημιών και εκατοντάδων παιδιών θα διεξαχθεί το 3ο “Κalamata Cup Αkovitika”, το οποίο διοργανώνει η ακαδημία “Tornados”, έχοντας την υποστήριξη των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά, της ΕΠΣ Μεσσηνίας και του Δήμου Καλαμάτας.

Το εν λόγω τουρνουά ποδοσφαίρου ξεκινά σήμερα στις 9 το πρωί με τους αγώνες για την κατηγορία Κ 8 που θα ολοκληρωθούν την Κυριακή το βράδυ στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά. Οι αγώνες για τις κατηγορίες Κ11 και Κ 14 θα γίνουν από 14 έως 16 Ιουνίου και θα φιλοξενηθούν στα γήπεδα των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά, αλλά και στο γήπεδο της Δυτικής Παραλίας (οι αγώνες για την Κ 14)

Η τελετή λήξης στις 16 Ιουνίου θα γίνει στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά και οι διοργανωτές υπόσχονται μια μεγάλη έκπληξη στους μικρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές.

“Διοργανώνουμε αυτό το τουρνουά για τρίτη χρονιά και προσπαθούμε να προσθέτουμε κάθε χρόνο κάτι, ώστε να χαίρονται όσο γίνεται περισσότερο τα παιδιά”, λέει ο Αρις Γαλανόπουλος, εκ των προπονητών της ακαδημίας “Tornados” .

Οι ακαδημίες που θα λάβουν μέρος στο “Κalamata Cup Αkovitika” είναι: Tornados 1, Καλαμάτα, Πάμισος, Νέος Αρις, Αστέρας Αρφαρών, Πατίστα, Αίαντας, Αναγέννηση Παραλίας, Ηρακλής Καλαμάτας, Τιτάνες, Πανθουριακός και Πράσινα Πουλιά. Στους αγώνες που θα γίνουν αυτό το Σαββατοκύριακο και αφορούν την κατηγορία Κ 8 (απευθύνεται σε παιδιά Α’ και Β’ δημοτικού) θα συμμετάσχουν οι Tornados, Πατίστα, Πάμισος, Πράσινα Πουλιά, Τιτάνες και Αναγέννηση Παραλίας.

Κάθε ομάδα θα δώσει συνολικά 10 αγώνες, ενώ όλα τα παιδιά θα πάρουν στο φινάλε μετάλλια και κύπελλο η κάθε ομάδα. Η δράση θα ξεκινήσει, όπως προαναφέραμε στις 9 το πρωί και θα διαρκέσει μέχρι τη 1 το μεσημέρι στο πρώτο σκέλος των αγώνων και το δεύτερο από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ.