Τετάρτη, 19 Φεβρουάριος 2014 11:28

Τέλος ο Ηλίας Μαγκάκης από την ΑΕ Καραϊσκάκης

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία της ΑΕ Καραϊσκάκης ο προπονητής Ηλίας Μαγκάκης, όπως ενημέρωσε με δελτίο Τύπου η διοίκηση της ομάδας. Μετά από συνάντηση που υπήρχε και αφού προτάθηκε άλλο πόστο στον κ. Μαγκάκη, το οποίο δεν αποδέχτηκε, οι δύο πλευρές έλυσαν την συνεργασία τους.

Ετσι, η ομάδα ψάχνει για νέο τεχνικό ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του απέναντι στην "Μαύρη Θύελλα" στο παιχνίδι της 1ης Μαρτίου.
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΑΕ Καραϊσκάκης αναφέρει τα εξής: «Η ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ μετά από την σύγκληση των οργάνων της αποφάσισε την διακοπή της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Ηλία Μαγκάκη. Παρότι αναγνωρίζει την συμβολή του στην μέχρι τώρα ιδιαίτερα πετυχημένη πορεία της ομάδας, θεωρεί ότι η ομάδα στη δεδομένη στιγμή πρέπει να υποστεί ένα δημιουργικό σοκ. Και επειδή δεν μπορεί να φύγουν οι ποδοσφαιριστές ο προπονητής δυστυχώς ακολουθεί την πεπατημένη.

Η ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ πρότεινε στον κ. Ηλία Μαγκάκη να συμμετέχει στα δρώμενα της ομάδας από άλλο πόστο, πράγμα το οποίο δεν απεδέχθη. Η ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ευχαριστεί τον φίλο Ηλία Μαγκάκη και τον προτρέπει να ξανασκεφθεί. Σε διαφορετική δε περίπτωση του εύχεται καλή πορεία για τη συνέχεια και ευελπιστεί οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν».

πηγή mikriliga.com

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ