Τετάρτη, 19 Φεβρουάριος 2014 11:55

ΠΑΜΙΣΟΣ: "Θα πάμε χέρι -χέρι μέχρι το τέλος", λέει ο Στέλιος Ζάρκος για τη μάχη του τίτλου στην Α' τοπική

Γράφτηκε από τον

Συγκάτοικο στο… ρετιρέ της Α' τοπικής απέκτησε ο Πάμισος μετά την "λευκή" ισοπαλία στο ντέρμπι με την Εράνη και τη ευρεία νίκη της Κυπαρισσίας επί του Α.Ο. Φαραί (5-0). Ο ΑΟΚ έπιασε τους Νησιώτες στην πρώτη θέση, ενώ ο Εθνικός Μελιγαλά μείωσε στους 4 βαθμούς τη διαφορά που τον χωρίζει από τους πρωτοπόρους.
Ο Πάμισος είχε πάντως τις ευκαιρίες να φύγει νικητής από τα Φιλιατρά σύμφωνα με τον Στέλιο Ζάρκο.


"Ημασταν πολύ καλύτεροι. Είχαμε δοκάρι, ευκαιρίες και στο δεύτερο μια πολύ κλασική ευκαιρία με τον Χαρμπίλα. Πιστεύω πως μας αδικεί το αποτέλεσμα. Προσωπικά δεν θεωρώ επιτυχία ότι πήραμε την ισοπαλία, γιατί αξίζαμε τη νίκη. Εγινε πάντως ένα ωραίο παιχνίδι μέσα σε αθλητικά πλαίσια".
Ο πρώτος σκόρερ των "πρασίνων" εκτιμά στη συνέχεια ότι η αγωνία για τον πρωταθλητή θα κρατήσει μέχρι και το τελευταίο λεπτό.
"Πιστεύω ότι θα πάμε χέρι χέρι μέχρι το τέλος. Δεν είναι αντίπαλός μας μόνο η Κυπαρισσία, αλλά και ο Εθνικός. Θα είναι συγκλονιστικές οι δέκα τελευταίες ευκαιρίες. Ισως ο τίτλος κριθεί στο ντέρμπι με την Κυπαρισσία. Πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε".
Για τον Στέλιο Ζάρκο δεν υπάρχει πλέον κανένα εύκολο ματς στο πρωτάθλημα, καθώς όπως λέει: "Ολες οι ομάδες παίζουν για την ιστορία τους και τον κόσμο τους. Δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε κανέναν αντίπαλο. Βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά".
Η συνέχεια για τον Πάμισο περιλαμβάνει το εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Καλαμάτας, όπου η νίκη είναι μονόδρομος προκειμένου να μείνει στην κορυφή της Α' τοπικής.