Σάββατο, 15 Ιούνιος 2019 12:30

Ξεκίνησε η δράση στο 3ο “Κalamata Cup Αkovitika”

Γράφτηκε από τον
Ξεκίνησε η δράση στο 3ο “Κalamata Cup Αkovitika”

Μετά τους αγώνες για την κατηγορία Κ 8 που έγιναν 1 και 2 Ιουνίου, τη σκυτάλη πήραν από χθες οι κατηγορίες Κ 11 και Κ 14 στο 3ο “Κalamata Cup Αkovitika”.

Πρόκειται για το τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργανώνει για μία ακόμα χρονιά η ακαδημία “Tornados” , έχοντας την υποστήριξη των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά, της ΕΠΣ Μεσσηνίας και του Δήμου Καλαμάτας.

Στους αγώνες συμμετέχουν 12 συνολικά ακαδημίες και εκατοντάδες παιδιά που έχουν την ευκαιρία να παίξουν ποδόσφαιρο και να χαρούν.

Η δράση ξεκίνησε από χθες το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή στις 9 το βράδυ με την τελετή λήξης στο χώρο των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά.

Συγκεκριμένα σήμερα οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 9 το πρωί και το πρώτο σκέλος τους θα ολοκληρωθεί στη μία το μεσημέρι. Και η συνέχεια θα δοθεί στις 4 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ. Την Κυριακή η σέντρα θα δοθεί πάλι στις 9 το πρωί και η “αυλαία” θα πέσει όπως προαναφέραμε το βράδυ. Οι αγώνες που αφορούν την κατηγορία Κ 11 φιλοξενούνται στα γήπεδα των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά και της Κ 14 στο γήπεδο της Δυτικής Παραλίας (πρώην Σφαγείων). Στην μικρότερη ηλικιακά κατηγορία θα γίνουν 25 συνολικά παιχνίδια. Κάθε ομάδα θα δώσει από πέντε ματς.

Στην Κ 14 θα γίνουν 20 αγώνες και κάθε ομάδα θα δώσει επίσης από πέντε παιχνίδια.

Οι ακαδημίες που συμμετέχουν στο “Κalamata Cup Αkovitika” είναι: Tornados 1, Καλαμάτα, Πάμισος, Νέος Αρις, Αστέρας Αρφαρών, Πατίστα, Αίαντας, Αναγέννηση Παραλίας, Ηρακλής Καλαμάτας, Τιτάνες, Πανθουριακός και Πράσινα Πουλιά.