Παρασκευή, 21 Φεβρουάριος 2014 20:19

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Δέκα Μεσσήνιοι παίκτες στις Περιφερειακές ομάδες για τα ματς της Τετάρτης

Γράφτηκε από τον

Ανακοινώθηκαν οι παίκτες που θα συγκροτήσουν τις ομάδες παίδων και νέων της 9ης Περιφέρειας για τα παιχνίδια της Τετάρτης με την 8η Περιφέρεια που θα γίνουν στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας.
Συνολικά κλήθηκαν 10 Μεσσήνιοι παίκτες, 4 στους παίδες και 6 στους νέους.
Από την ΕΠΣ Μεσσηνίας οι ποδοσφαιριστές που έχουν επιλέχθηκαν στους παίδες είναι οι Ορέστης Αντεμάϊ, Βασίλης Παπαθεοδωρίδης (Αίαντας), Γιάννης Σαρδέλης (Πατίστα), Νίκος Συρμπόπουλος (Πράσινα Πουλιά).


Στην αποστολή θα είναι ακόμη οι Κυριάκος Γλέζος, Γρηγόρης Φωτόπουλος, Αλεξ. Δρανιάς, Βασ. Τσέκος (Αρκαδία), Στ. Μαυρογιάννης, Σαρ. Σκάντζος, Α. Σερφάς, Ν. Αντωνόπουλος, Γ. Βασιλέρης (Αργολίδα), Δ. Ματζώρος, Ν. Σαλοδημήτρης (Κορινθία), Παν. Στούμπος, Ηλ. Αγγάνης, Γ. Κανελλόπουλος, Π. Παρασκευόπουλος (Λακωνία).
Από την ΕΠΣ Μεσσηνίας οι ποδοσφαιριστές που έχουν επιλέχθηκαν στους νέους είναι οι Παναγιώτης Βέλμαχος,  Λυκούργος Εξαρχάκος, Γιάννης Μάλαμας (Πράσινα Πουλιά), Νίκος Λάγιος (Εθνικός Μελιγαλά), Κώστας Παπαδόπουλος (Δώριο),  Ραφαήλ Σταματόπουλος (Πάμισος).
Στην αποστολή θα είναι ακόμη οι Χρ. Παπαγγελής, Δημ. Ζαραφέτας (Αρκαδία), Παν. Χουρμουζής, Ι. Καρανάσιος, Αν. Αποστολόπουλος, Εμμ. Δώρης, Ι. Κολιγλιάτης (Αργολίδα), Ηλ. Σπηλιώτης, Δ. Νούλας, Ι. Κυρέζης (Κορινθία), Αθ. Σαραντόπουλος, Ηλ. Γιαννόπουλος, Γ. Λάτσης, Γ. Κορνέζος (Λακωνία).
Να τονίσουμε πως προπονητής στην ομάδα νέων της 9ης Περιφέρειας θα είναι ο Μεσσήνιος Αγγελος Σκαφιδάς, γιατί η ΕΠΣ Μεσσηνίας κατέκτησε την πρώτη θέση στην πρώτη φάση. Υπευθυνος και των δύο ομάδων είναι ο Πωλ Χατζόπουλος.