Παρασκευή, 21 Ιούνιος 2019 18:02

Πήρε και Ντάνι Σουάρεθ ο Αστέρας Τρίπολης

Γράφτηκε από τον

Μετά τους Ρέχις και Μπόρχα Φερνάντεθ, ο Αστέρας απέκτησε και τρίτο Ισπανό. Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός προϊόν των ακαδημιών της Ρεάλ Μαδρίτης, Ντάνι Σουάρεθ, θα φορά τη φανέλα της ομάδας της Τρίπολης.

Ο Αστέρας δεδομένα θα κινηθεί στην ισπανική αγορά κατά την τρέχουσα (θερινή) μεταγραφική περίοδο. Άλλωστε από τη χώρα της Ιβηρικής θα προέρχεται και ο νέος προπονητής της ομάδας, Μπόρχα Χιμένεθ.

Η ομάδα της Τρίπολης έχει συμφωνήσει με τον Ρέχις Κρεσπί από την Έιμπαρ, τον Μπόρχα Φερνάντεθ που έμεινε ελεύθερος από τη Μιέντζ, ενώ στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας βρίσκεται κι ο Ντάνι Σουάρεθ.

Γεννήθηκε στις 5 Ιουλίου του 1990 στη Μαδρίτη και ξεκίνησε την καριέρα από τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης. Πέρασε μάλιστα κι από τη δεύτερη ομάδα των μερένγκες, Καστίγια, ενώ φόρεσε τη φανέλα και της Πονφεραντίνα.

Το 2017 πήγε στην Πολωνία για την Γκόρνικ Ζάμπζε. Τη σεζόν που τελείωσε πέτυχε τέσσερα γκολ σε 31 ματς στην Ekstraklasa, ενώ αγωνίστηκε και σε τρία ματς στο Κύπελλο, αλλά και σε τέσσερα στο Europa League!

Πηγή: sport24.gr