Τετάρτη, 03 Ιούλιος 2019 15:02

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Συνεχίζει στην προεδρία ο Κώστας Καψαλόποδας

Γράφτηκε από τον

 

Ο Κώστας Καψαλόποδας συνεχίζει στην προεδρία του Ολυμπιακού Ανάληψης, μετά τη συγκρότηση σε σώμα της νεοεκλεγείσας διοίκησης.

Τη Δευτέρα το βράδυ στα γραφεία της ομάδας στο δημοτικό στάδιο Μεσσήνης, πραγματοποιήθηκε το πρώτο συμβούλιο, όπου το κύριο θέμα συζήτησης ήταν η συγκρότηση σε σώμα. Οπως προέκυψε στη διάρκεια του συμβουλίου, ο Κώστας Καψαλόποδας εξελέγη πρόεδρος και θα βρίσκεται στο “τιμόνι” της ομάδας για δεύτερη σερί αγωνιστική περίοδο. Στη νέα 12μελή διοίκηση, συμμετέχουν 4 νέα πρόσωπα οι Παναγιώτης Ξυνός, Γιάννης Χριστοφιλόπουλος, Δημήτρης Δουρούμης και Αριστείδης Θωμόπουλος, ενώ τα υπόλοιπα 8 άτομα, ήταν και στο προηγούμενο διοικητικό σχήμα. Αναλυτικά η νέα διοίκηση του Ολυμπιακού είναι: Κώστας Καψαλόποδας πρόεδρος, Παναγιώτης Ξυνός α’ αντιπρόεδρος, Παναγιώτης Καρύγιαννης β’ αντιπρόεδρος, Γιάννης Χριστοφιλόπουλος γενικός γραμματέας, Βασίλης Γεωργακλής α’ ταμίας, Δημήτρης Δουρούμης β’ ταμίας, Αριστείδης Θωμόπουλος υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων, Διονύσης Φαρμάκης α’ γενικός αρχηγός, Συμεών Αργιανάς β’ γενικός αρχηγός, Σπύρος Καψαλόποδας, Ιωσήφ Παμπουκτσίδης, Βασίλης Λαζαράκης μέλη.

Από τις πρώτες συζητήσεις της νέας διοίκησης, καθορίστηκε και ο στόχος στον οποίο θα πορευτεί η ομάδα την ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο. Οπως αποφασίστηκε στόχος είναι η εύκολη παραμονή και να μη έχει η ομάδα την πορεία που είχε στο πρωτάθλημα που τελείωσε, όπου αγωνίστηκε μέχρι το τέλος για τη σωτηρία της.

Εντός των ημερών θα ξεκινήσει και το κτίσιμο της ομάδας για τη νέα χρονιά. Πρώτη κίνηση της διοίκησης θα είναι να συζητήσει με τον προπονητή Σπύρο Τσίκινη για το αν θα συνεχιστεί η συνεργασία μαζί του και αμέσως μετά το βάρος θα πέσει στη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού.