Πέμπτη, 04 Ιούλιος 2019 15:58

ΟΜΟΝΟΙΑ: Ακολουθούν κι άλλες... δυνατές μεταγραφές για την επάνοδο στην Α’ τοπική

Γράφτηκε από τον

Δυναμικά μπήκε η Ομόνοια στο μεταγραφικό παζάρι και είναι από τις λίγες ομάδες της Α1 τοπικής που κινούνται δραστήρια από το ξεκίνημα του καλοκαιριού...

Μετά τη συμφωνία με τον Μιχάλη Φασουλή που θα αντικαταστήσει τον Βασίλη Μπλέτσα, ήρθαν οι πρωτοκλασάτες μεταγραφές των Βαγγέλη Χελά (φωτό) και Αργύρη Κωστόπουλου, όπως και η ανανέωση της συνεργασίας με τους έμπειρους Μάριο Μπαρσελό και Στράτο Μιχελή.

Οι μεταγραφικές κινήσεις θα συνεχιστούν, μιας και στόχος είναι να αποκτηθούν παίκτες, οι οποίοι θα βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τον βασικό της στόχο, που είναι η άνοδος-επιστροφή στην Α’ τοπική. Ηδη σε προχωρημένο στάδιο είναι οι επαφές με τερματοφύλακα, επιτελικό μέσο και ακραίο επιθετικό και απομένουν λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή τους.

Σε ότι αφορά τις ανανεώσεις, μέχρι το τέλος τη εβδομάδας θα έχουν ολοκληρωθεί οι επαφές και με τους υπόλοιπους παίκτες ώστε να ξεκαθαρίσει ποιοι θα παραμείνουν και ποιοι όχι. Ενας από αυτούς τους παίκτες είναι και ο έμπειρος αμυντικός Κώστας Καρδάσης. Για την ώρα ο μόνος που έχει αποχωρήσει είναι ο Βασίλης Σπανός.

Τις τρεις πρώτες ημέρες του Αυγούστου αναμένεται να ξεκινήσει η προετοιμασία, θα συνεργαστεί με γυμναστήριο για όλη χρονιά.

Από εκεί και πέρα τα περισσότερα θέματα, που απασχολούν την ομάδα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίσουν στις αρχές τις επόμενης εβδομάδας.

Οσο για την προετοιμασία, σκέψεις υπάρχουν μέχρι στιγμής, για να ξεκινήσει τις τρεις πρώτες ημέρες του Αυγούστου. Πέρα από τις προπονήσεις στο γήπεδο στη διάρκεια της προετοιμασίας, οι ποδοσφαιριστές θα κάνουν πρόγραμμα και στο γυμναστήριο. Εχει αποφασιστεί να υπάρχει πρόγραμμα όλη τη σεζόν και εντός των ημερών θα προχωρήσει η συμφωνία συνεργασίας με κάποιο γυμναστήριο της πόλης.