Παρασκευή, 12 Ιούλιος 2019 12:42

ΕΡΑΝΗ: Συνεχίζει με διπλό ρόλο ο Κώστας Βλαχόπουλος

Γράφτηκε από τον

 

Κάτοικος Φιλιατρών θα είναι και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Κώστας Βλαχόπουλο,ς που χθες συμφώνησε με τη διοίκηση της Εράνης την επέκταση της συνεργασίας τους για έναν ακόμη χρόνο.

Μετά τη συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας του, η διοίκηση εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: “Ο ΑΠΣ Εράνη Φιλιατρών ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας για τρίτη συνεχή χρόνια με το Κώστα Βλαχόπουλο! Εναν ποδοσφαιριστή κόσμημα τόσο για το ήθος του όσο και για την αξία του. Ευχόμαστε στον Κώστα υγεία, πολλές επιτυχίες και πολλά γκολ με τα χρώματα της ομάδος μας!”.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός θα συνεχίσει για 3η σερί σεζόν να προσφέρει τις υπηρεσίες του, έχοντας διπλό ρόλο στην ομάδα. Οπως και τα προηγούμενα χρόνια, πέρα από τις αγωνιστικές του υπηρεσίες στην πρώτη ομάδα, θα είναι μέλος και του προπονητικού τιμ των τμημάτων της ακαδημίας του Φιλιατρινού συλλόγου.

Μάλιστα αντίστοιχο ρόλο στις ομάδες υποδομής θα έχει και ο νεοαποκτηθείς Κώστα Μπεγλετζής.

Από εκεί και πέρα τυπικές λεπτομέρειες απομένουν για να ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα και ο έμπειρος μέσος Νίκος Χρονόπουλος. Ετσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, η Εράνη αναμένεται να προχωρήσει στην απόκτηση ακόμη δύο ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για δύο κινήσεις στοχευμένες και για το λόγο αυτό δεν θα υπάρξει καμία βιασύνη. Θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθούν παίκτες οι οποίοι θα βοηθήσουν άμεσα την ομάδα.