Σάββατο, 13 Ιούλιος 2019 19:02

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Ετοιμάζεται για την πρώτη συμμετοχή στην Α’ τοπική

Γράφτηκε από τον

 

Για πρώτη φορά στην 36χρονη ιστορία του, το Καλό Νερό θα αγωνιστεί την προσεχή αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.

Η ομάδα κατάφερε να κόψει πρώτη το νήμα στο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής, την αγωνιστική περίοδο που πέρασε και να ανέβει για πρώτη φορά στη μεγάλη κατηγορία της Μεσσηνίας. Στο ταξίδι της στην Α’ τοπική δεν αναμένεται να έχει ιδιαίτερες αλλαγές, αφού στον πάγκο θα βρίσκεται για 4η σερί αγωνιστική περίοδο ο Σάκης Διονυσόπουλος, αλλά και οι περισσότεροι παίκτες από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό, μιας και το 90% έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση για συνέχιση της συνεργασίας. Αυτό το διάστημα γίνονται συζητήσεις με 2-3 παίκτες από το υπάρχον δυναμικό και θα ακολουθήσουν οι κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας. Στόχος είναι να αποκτηθούν δύο με τρεις παίκτες, κυρίως μέσοι και επιθετικοί. Οι επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους έχουν προχωρήσει και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Οσο για τους στόχους της ομάδας τη νέα χρονιά είναι η παραμονή στην κατηγορία και η απόκτηση εμπειριών. Το γήπεδο της Κυπαρισσίας θα αποτελέσει και την προσεχή ποδοσφαιρική σεζόν την έδρα της ομάδας. Τέλος η προετοιμασία θα ξεκινήσει μετά τον δεκαπενταύγουστο και σε ημερομηνία που θα οριστικοποιηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.