Πέμπτη, 27 Φεβρουάριος 2014 14:05

Πρεμιέρα με ήττες για παίδες και νέους της 9ης Περιφέρειας

Γράφτηκε από τον

Με ήττες ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πανελλήνιο πρωτάθλημα η 9η Περιφέρεια, στην οποία συμμετέχουν και 10 παίκτες των Μικτών Μεσσηνίας.
Στο γήπεδο του Ξυλόκαστρου της Κορινθίας οι παίδες και οι νέοι της 9ης Περιφέρειας αντιμετώπισαν τις αντίστοιχες ομάδες παίδων και νέων της 8ης Περιφέρειας (απαρτίζονται από παίκτες των ενώσεων Αχαίας, Ηλείας, Ζακύνθου, Κεφαλλονιάς και Αιτωλοακαρνανίας).


Στους παίδες η 8η Περιφέρειας νίκησε με 4-1 και στους νέους με 2-1.
Αξίζει να σημειωθεί πως τα γκολ της 9ης Περιφέρειας και στα δύο ματς πέτυχαν Μεσσήνιοι παίκτες.
Στους παίδες οι Μεσσήνιοι Συρμπόπουλος και Παπαθεοδωρίδης ήταν στυην αρχική 11άδα και οι Αντεμάι, Σαρδέλης μπήκαν ως αλλαγή με τον δεύτερο να σκοράρει στο 66' και να μειώνει σε 3-1. Η 8η Περιφέρεια είχε προηγηθεί 2-0 στο πρώτο μέρος με δύο στημένες φάσεις και είχε πετύχει το 3-0 στο ξεκίνημα της επανάληψης ενώ λίγο πριν το τέλος διαμόρφωσε το τελικό 4-1.
Για την 9η περιφέρεια έπαιξαν οι εξής: Μαυρογιάννης, Συρμπόπουλος, Παπαθεοδωρίης, Στούμπας, Σκάτζος (41' Αντεμάι), Ματζώρος, Φωτόπουλος, Σέρφας, Κανελλόπουλος, Γλέζος (60' λ.τ. Σαρδέλης ), Αντωνόπουλος (41' Σαλοδημήτρης).
Στους νέους η 9η Περιφέρεια προηγήθηκε με τον Μάλαμα στο ξεκίνημα του αγώνα (18') και η 8η Περιφέρεια ισοφάρισε στο 38', μετά από λάθος της άμυνας.
Τα προβλήματα τραυματισμών αποδιοργάνωσαν κάπως την 9η Περιφέρεια στο β' μέρος και τελικά στο 70' με πέναλτι έφτασε στη νίκη η 8η Περιφέρεια.
Από Μεσσηνιακής πλευράς ήταν στην αρχική 11άδα οι Εξαρχάκος, Μάλαμας, Παπαδόπουλος, Λάγιος και Σταματόπουλος ενώ δεν έπαιξε ο Βέλμαχος.
Αναλυτικά η σύνθεση ήταν η εξής: Εξαρχάκος, Παπαδόπουλος (71' λ.τ. Παπαγγελής), Νούλας, Κορνέζος, Σπηλιώτης, Καρανάσιος, Λάγιος, Μάλαμας (46' λ.τ. Σαραντόπουλος), Κιρέζης, Δωρής, Σταματόπουλος (55' Αποστόλου).
Προπονητής στην ομάδα των νέων της 9ης Περιφέρειας είναι ο Μεσσήνιος Αγγελος Σκαφιδάς ενώ στους παίδες προπονητής είναι ο Διατσίκος από την Αργολίδα.