Παρασκευή, 19 Ιούλιος 2019 13:31

ΠΑΜΙΣΟΣ: Ανέλαβε ο Καλόμαλος – Οι πρώτες του δηλώσεις

Γράφτηκε από τον

 

Με τον Γιώργο Καλόμαλο θα πορευτεί ο Πάμισος στο νέο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.

 Ο 44χρονος τεχνικός έδωσε τα χέρια την Τετάρτη το βράδυ με τη διοίκηση των “πρασίνων” και καλείται να οδηγήσει τον ιστορικό σύλλογο ξανά στο δρόμο των επιτυχιών. Η παραπάνω εξέλιξη επιβεβαιώνει το χθεσινό ρεπορτάζ της “Ελευθερίας” που κατέληγε ως εξής: “Οι άνθρωποι του Παμίσου ήρθαν σε επαφή και με άλλους τεχνικούς, αλλά κατέληξαν στον Γ. Καλόμαλο που παρουσίασε αξιόλογο έργο στους “ταύρους”. Η συμφωνία των δύο πλευρών επρόκειτο να οριστικοποιηθεί χθες το βράδυ”, Πράγματι λοιπόν ο Γ. Καλόμαλος συμφώνησε προχθές και δεν κρύβει τη χαρά του στις πρώτες του δηλώσεις. “Ολοι γνωρίζουμε πόσο μεγάλο ποδοσφαιρικό μέγεθος στο νομό είναι ο Πάμισος. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένειά του. Στόχος είναι να συνδυάσουμε το DNA νικητή που έχει πάντα ο Πάμισος με μια επιθετική φιλοσοφία ποδοσφαίρου, δημιουργώντας τις βάσεις για να κινηθούμε στο μέλλον”, λέει στην “Ε” ο Γιώργος Καλόμαλος που τα προηγούμενα 3,5 χρόνια εργάστηκε με επιτυχία στη Σπερχογεία, ενώ έχει καθίσει για 1,5 χρόνο και στον πάγκο του Εθνικού Μελιγαλά.

Ο ικανός προπονητής παίρνει τη σκυτάλη από το Μιχάλη Φασουλή, οποίος οδήγησε τον Πάμισο μέχρι το τέλος στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής σε μια σεζόν με αλλαγές προπονητών.

“Προπονητής του Παμίσου για τη νέα σεζόν είναι ο Γιώργος Καλόμαλος! Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες!”, αναφέρει η ανακοίνωση των “πρασίνων” που κάνουν νέο ξεκίνημα, δίνοντας τα ηνία σ’ έναν τεχνικό που θέλει οι ομάδες του να παίζουν ελκυστικό ποδόσφαιρο και ο Πάμισος μπορεί να συνδυάσει την ουσία και το θέαμα.