Πέμπτη, 27 Φεβρουάριος 2014 18:41

ΠΑΜΙΣΟΣ: Ψάχνουν τα αίτια για το -4 από την κορυφή, ερωτηματικό για Ζάρκο

Γράφτηκε από τον

Προβληματισμός υπάρχει στον Πάμισο την επομένη του αγώνα με το Δώριο. Η ομάδα της Μεσσήνης έμεινε για 3η αγωνιστική μακριά από τη νίκη (0-0) και πλέον η διαφορά από την πρωτοπόρο της Α' τοπικής Κυπαρισσίας αυξήθηκε στους 4 βαθμούς.
Ακόμα όμως μένουν 8 αγωνιστικές και άπαντες θεωρούν ότι τίποτα δεν έχει κριθεί.


Ο πρόεδρος Γιώργος Πετρουλάκης δηλώνει ότι ο Πάμισος θα παλέψει μέχρι το τέλος για τον τίτλο και σήμερα το βράδυ αναμένεται να γίνει συνάντηση της διοίκησης με όλους τους παίκτες ώστε να συζητήσουν  τα αίτια των τελευταίων αποτελεσμάτων.
Για το χθεσινό ματς με το Δώριο υπάρχει ικανοποίηση για την απόδοση διότι οι "πράσινοι" είχαν ευκαιρίες να πάρουν τη νίκη παρά το αριθμητικό μειονέκτημα.

Ερωτηματικό για Ζάρκο

Η αλήθεια πάντως είναι ότι στα τελευταία παιχνίδια ο Πάμισος δεν βρίσκει εύκολα δίχτυα και το βάρος πέφτει στο βασικό του επιθετικό Στέλιο Ζάρκο. Μάλιστα σήμερα κυκλοφόρησαν φήμες που ήθελαν τον έμπειρο επιθετικό να αποχωρεί.
Ο ίδιος σε επικοινωνία που είχε με το "Νοtosport" τις διέψευσε λέγοντας ότι έχει πάρει άδεια από τη διοίκηση για 4 μέρες και βρίσκεται για προσωπικούς λόγους στη Θεσσαλονίκη. Μένει να δούμε αν τελικά ο Ζάρκος θα επιστρέψει στη Μεσσήνη, διότι υπάρχει προβληματισμός για την... επιθετική αφλογιστία των τελευταίων αγωνιστικών.
Στο αγωνιστικό σκέλος, το Σάββατο θα δοθεί φιλικό με το Νέο Αρι στον Αγιο Νικόλαο και εν συνεχεία διήμερο ρεπό.