Πέμπτη, 27 Φεβρουάριος 2014 18:38

"Mαύρη Θύελλα": Χωρίς Τσόπελα στην Αρτα - η αποστολή της ομάδας

Γράφτηκε από τον

Χωρίς τον Γιάννη Τσόπελα θα αναχωρήσει αύριο το μεσημέρι για την Αρτα η αποστολή της "Μαύρης Θύελλας", η οποία θα φιλοξενηθεί το Σάββατο από την ΑΕ Καραϊσκάκης στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Γ' εθνικής.
Σύμφωνα με τους «μελανόλευκους» ο Καλαματιανός αμυντικός υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα μετά το ματς με την Ερμιονίδα για αυτό και ο Γκόφας τον απέκλεισε από την αποστολή του Σαββατιάτικου αγώνα.


Ο παίκτης ωστόσο έδωσε σήμερα τις απαιτούμενες εξηγήσεις και η επίσημη θέση της ομάδας είναι ότι από Δευτέρα θα τεθεί ξανά στην διάθεση του προπονητή του.
Εκτός αποστολής έμειναν ακόμη οι Παναγιώτης Τσιμικλής, Τάσος Κωνσταντακόπουλος, Δημήτρης Κουρούπης, Βασίλης Κακαλής, Σπύρος Οδεμισιώτης, Σιμόνε Τσιρίλο.
Αντίθετα στην Αρτα θα ταξιδέψουν οι Γιάννης Ριγανάς, Ανδρέας Κολοβούρης, Βασίλης Αθανασόπουλος, Μιχάλης Ζαχαρόπουλος, Κώστας Ηλιόπουλος, Χρήστος Καλαντζής, Τάσος Καντούτσης, Αλέξανδρος Καραχάλιος, Αντώνης Κωνσταντόπουλος, Νίκος Λιόλιος, Δημήτρης Μαρτίνος, Βαγγέλης Μπελεβέτης, Θεόδωρος Πούτσης, Βασίλης Σκαρλάτος, Νίκος Σκόνδρας, Παναγιώτης Σοφός, Μπόρις Οντσβόνγκ, Ηλίας Κουντάνης, Νίκος Βασιλόπουλος, Ανδρέας Γεωργακόπουλος.
Η σημερινή προπόνηση έγινε στο Δημοτικό Στάδιο. Αύριο θα γίνει η τελευταία προπόνηση και στην συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για Αρτα, όπου και θα διανυκτευρεύσει εν όψει του αυριανού αγώνα.