Δευτέρα, 22 Ιούλιος 2019 15:55

Με τραπέζι έκλεισαν τη σεζόν οι Παλαίμαχοι της Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Μια από τις τελευταίες συναντήσεις τους για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 πραγματοποίησαν την Παρασκευή το βράδυ οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Καλαμάτας.

Στο εξοχικό κέντρο “η συνάντηση” στην Κάτω Μέλπεια, συγκεντρώθηκαν αρκετοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, κάποιοι από αυτούς με τις συζύγους τους και μέσα σε μια οικογενειακή ατμόσφαιρα, είχαν την ευκαιρία να πουν πολλά σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στη “Μαύρη Θύελλα”, αλλά και να θυμηθούν παλιές στιγμές όταν έπαιζαν στη μεγάλη ομάδα του νομού μας.
Ο πρόεδρος των παλαιμάχων Μανώλης Θεοδώρου, σε σύντομο χαιρετισμό του, στη διάρκεια της συνάντησης ανέφερε: “Καταρχήν απόψε είναι μία ιδιαίτερη βραδιά γιατί οι παλαίμαχοι στέλνουμε μήνυμα ότι είμαστε ενωμένοι σαν μία η μεγάλη οικογένεια από τις πιο σπάνιες σε όλη την Ελλάδα. Είμαστε όλες οι γενιές παλαιμάχων εδώ. Συνεχίζουμε να προσφέρουμε κοινωνικό έργο. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την παρουσία σας εδώ. Ιδιαίτερα θα ήθελα να πω δυο λόγια για τον πρώην πρόεδρο Ανδρέα Βρυώνη. Ηταν πρόεδρος τα πέτρινα χρόνια και κράτησε την ομάδα. Συνεργάστηκε δε με τους δύο μεγάλους προέδρους της ομάδας Λυκούργο Γαϊτανάρο και Σταύρο Παπαδόπουλο και όλα τα χρόνια είναι χορηγός μας χωρίς κανένα όφελος. Εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι”.
Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο πρώην πρόεδρος της Καλαμάτας, Ανδρέας Βρυώνης, ο οποίος δήλωσε: “Σας ευχαριστώ που μου θυμίσατε τα παλιά. Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και εύχομαι να συναντιόμαστε πιο συχνά”.
Ακόμη έδωσαν το παρών ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του συνδέσμου παλαιμάχων Π.Σ. “Η Καλαμάτα” Κώστας Παρασκευόπουλος και οι παλαίμαχοι Κώστας Ασημακόπουλος, Νικήτας Παπανικολόπουλος, Αλέκος Δέδες, Γιώργος Κόντος, Νίκος Μουλατσιώτης, Βασίλης Γεωργόπουλος Βασίλης Μπλέτσας, Φραγκίσκος Κεράνης Γιώργος Κορομηλάς, Γιώργος Πετρογιάννης, Βασίλης Φωτεινάκης. Επίσης στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο παλιός διαιτητής Γιώργος Ασημακόπουλος με τη σύζυγό του Βούλα, καθώς και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Αγγελος Παναγόπουλος.
Οι παλαίμαχοι γεύτηκαν το πλούσιο μενού, κυρίως κρεατικά, καθώς και το επιδόρπιο που ήταν κουραμπιέδες, χαλβάς και διάφορες κομπόστες.