Παρασκευή, 26 Ιούλιος 2019 12:14

ΠΑΜΙΣΟΣ: Συνεχίζει πρόεδρος ο Γιώργος Βλαχάκης

Γράφτηκε από τον

Ο Πάμισος είχε ανακοινώσει μέχρι σήμερα προπονητή (Γιώργος Καλόμαλος) και ορισμένες ανανεώσεις παικτών, αλλά δεν είχε κάνει γνωστούς τους ρόλους που θα έχουν τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Οι “πράσινοι” γνωστοποίησαν λοιπόν χθες τη σύνθεση του δ.σ. το οποίο προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 15ης Ιουλίου.

Ο Γιώργος Βλαχάκης, που ήταν ο προηγούμενος πρόεδρος, τέθηκε εκ νέου επικεφαλής και ο Γιώργος Ντούλης που τη σεζόν 2017-18 είχε οδηγήσει τους “πράσινους” στη Γ’ εθνική ανέλαβε τη θέση του α’ αντιπροέδρου. Να σημειωθεί ότι ο Γ. Βλαχάκης είχε αναλάβει πρόεδρος στον Πάμισο τον περασμένο Δεκέμβριο σε μια εποχή που ήταν ο ορατός ο κίνδυνος να μην συνεχίσει η ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής λόγω των οικονομικών προβλημάτων μετά και την αποχώρηση των... επενδυτών.

Τελικά οι Νησιώτες στάθηκαν με αξιοπρέπεια μέχρι τέλους στην κατηγορία και κάνουν νέο ξεκίνημα στην Α’ τοπική.

Η νέα διοίκηση θεωρείται δυνατή και υπάρχει αισιοδοξία ότι η ομάδα θα βαδίσει και πάλι στο δρόμο των επιτυχιών.

Αναλυτικά το δ.σ, όπως ανακοινώθηκε από τον Πάμισο. έχει ως εξής: Γιώργος Βλαχάκης (πρόεδρος), Γιώργος Ντούλης (α’ αντιπρόεδρος), Αποστόλης Λαμπρόπουλος (β’ αντιπρόεδρος), Παναγιώτης Τσέρτος (γεν. γραμματέας), Παναγιώτης Φιλόπουλος (ειδ. γραμματέας), Μιχάλης Μπαρούς (α’ γενικός αρχηγός), Κώστας Αναστασόπουλος (β’ γενικός αρχηγός), Περικλής Τσικρικός (α’ ταμίας), Πέτρος Φαρμάκης (β’ ταμίας και υπεύθυνος μπάσκετ), Αριστείδης Καπερώνης (γραφείο Τύπου), Γιώργος Πετρόπουλος (έφορος υλικού), Βασίλης Μανιάτης (μέλος). Ο Παναγιώτης Φιλόπουλος θα είναι εκπρόσωπος στην ΕΠΣΜ και ο Γιώργος Ντούλης στην ΕΠΟ,

Συμφώνησε με Κατσιβαρδέα

Μετά τους Μωράκη, Φιλόπουλο και ο Θοδωρής Κατσιβαρδέας συμφώνησε με τη διοίκηση του Παμίσου για την ανανέωση της συνεργασίας του. “Μέλος της ομάδας θα είναι ακόμη μια χρονιά ο Θοδωρής Κατσιβαρδέας Ο δυναμικός νησιώτης αμυντικός μέσος συμφώνησε με την διοίκηση και παρέμεινε για 4η σεζόν στην ομάδα μας ενισχύοντας την στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Μεσσηνίας”, αναφέρει η ανακοίνωση των “πρασίνων” που θέλουν να κλείσουν άμεσα το μέτωπο των ανανεώσεων.