Παρασκευή, 28 Φεβρουάριος 2014 19:26

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Διπλό για να ελπίζει θέλει αύριο στην Αρτα με ΑΕ Καραϊσκάκης

Γράφτηκε από τον

Δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι αύριο Σάββατο (3 μ.μ.) για την "Μαύρη Θύελλα" που μετά την εντός έδρας ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την Ερμιονίδα, θα προσπαθήσει να κερδίσει την ΑΕ Καραϊσκάκης στην Αρτα και να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για άνοδο. Το συγκρότημα του Μίλτου Γκόφα έχει υποχωρήσει στην 4η θέση της βαθμολογίας και απέχει 6 βαθμούς από την Ερμιονίδα, 3 από την αυριανή του αντίπαλο και ένα βαθμό από τον Παναργειακό.


Το ζητούμενο στο αυριανό ματς είναι λοιπόν η νίκη, με την οποία αφενός θα πιάσει την ΑΕ Καραϊσκάκης στην δεύτερη θέση και αφετέρου θα περιμένει βαθμολογική απώλεια της Ερμιονίδας (έχει δύσκολο ματς στην Κόρινθο) ώστε να μειώσει την απόσταση της από την κορυφή.
Στην αυριανή προσπάθεια οι Μεσσήνιοι θα έχουν και την στήριξη των φιλάθλων τους αφού ο σύνδεσμος φιλάθλων - οπαδών "Bulldogs" διοργανώνει εκδρομή για τον αγώνα.
Την αποστολή της Μεσσηνιακής ομάδας - που ξεκίνησε σήμερα το πρωί για το ταξίδι για την Αρτα - απαρτίζουν οι Γιάννης Ριγανάς, Ανδρέας Κολοβούρης, Βασίλης Αθανασόπουλος, Μιχάλης Ζαχαρόπουλος, Κώστας Ηλιόπουλος, Χρήστος Καλαντζής, Τάσος Καντούτσης, Αλέξανδρος Καραχάλιος, Αντώνης Κωνσταντόπουλος, Νίκος Λιόλιος, Δημήτρης Μαρτίνος, Βαγγέλης Μπελεβέτης, Θεόδωρος Πούτσης, Βασίλης Σκαρλάτος, Νίκος Σκόνδρας, Παναγιώτης Σοφός, Μπόρις Οντσβόνγκ, Ηλίας Κουντάνης, Νίκος Βασιλόπουλος, Ανδρέας Γεωργακόπουλος.
Εκτός αποστολής έμειναν οι Γιάννης Τσόπελας, Παναγιώτης Τσιμικλής, Τάσος Κωνσταντακόπουλος, Δημήτρης Κουρούπης, Βασίλης Κακαλής, Σπύρος Οδεμισιώτης, Σιμόνε Τσιρίλο.
Στην ΑΕ Καραϊσκάκης, ο βοηθός του Ηλία Μαγκάκη, Βασίλης Καλτσής θα κάνει ντεμπούτο ως πρώτος προπονητής στο παιχνίδι με την Καλαμάτα. Ο Καλτσής μάλιστα θα μείνει στο τιμόνι μέχρι το τέλος της χρονιάς αφού γνωρίζει καλά το έμψυχο υλικό της ομάδας και η διοίκηση τον εμπιστεύεται Στο σημερινό ματς ο Καλτσής δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και θα έχει στην διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές.

Διαιτητής
από Λάρισα

Το ματς με την ΆΕ Καραϊσκάκης ορίστηκε να διαιτητεύσει ο Τζήλος του ΣΔΠ Λάρισας με βοηθούς τους Παπαδημητρίου, Καραμπούλα του ίδιου συνδέσμου. Ο Αθανασίου από τη Θεσπρωτία θα είναι παρατηρητής του αγώνα.