Παρασκευή, 28 Φεβρουάριος 2014 18:42

Νίκη για να... ανασάνει, θέλει ο Μεσσηνιακός το Σάββατο με Βάρδα

Γράφτηκε από τον

Πριν από δύο εβδομάδες ο Μεσσηνιακός νίκησε στα Σαγέικα με 2-0 τον τοπικό Εθνικό και παραμένει 3 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Για να έχει όμως αντίκρισμα το διπλό θα πρέπει να πανηγυρίσει και αύριο Σάββατο κόντρα στη Βάρδα.


Οι "πράσινοι" θα υποδεχτούν στις 3 το μεσημέρι στο γήπεδο "Στ. Παπαδόπουλος" την ομάδα της Ηλείας με στόχο την 10η φετινή νίκη στον 4ο όμιλο της Γ' εθνικής. Κάτι που θα έχει διπλή αξία με δεδομένο ότι η Βάρδα στοχεύει επίσης στην παραμονή. Με τρίποντο ο Μεσσηνιακός θα ξεφύγει 5 βαθμούς από τη σημερινή αντίπαλό του και θα ανασάνει ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Διότι ακολουθούν τα διαδοχικά ματς με τους πρωτοπόρους Καλαμάτα, Ερμιονίδα και Α.Ε. Καραϊσκάκης.
Να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από τη νίκη επί της Α.Ε. Καραϊσκάκης και αγωνιστούν με καλή ψυχολογία. Το μεγάλο "όπλο" τους είναι η άμυνα, μιας και έχουν δεχτεί μόλις 13 γκολ, όσο και η Καλαμάτα.
Ετσι και αύριο θα προσπαθήσουν να κλείσουν τους χώρους και να χτυπήσουν στην αντεπίθεση.
Ενα γρήγορο γκολ όμως από πλευράς Μεσσηνιακού θα χαλάσει τα… σχέδια και θα ανοίξει το δρόμο για τη νίκη.

Πώς θα παίξει

Ο Κυριακόπουλος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό, αλλά εκτιμάται ότι θα είναι κάτω από τα γκολπόστ. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα βρίσκεται ο Νινιός και στο αριστερό ο Δασκαλάκης, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Μπιμπίρη και Μπαστακό. Θέση πάντως διεκδικεί και ο Κουρεντζής.
Στον άξονα οι Μπεγέτης, Αργυρόπουλος με τον Τσουλάκο σε επιτελικό ρόλο, ενώ στις πτέρυγες ο Χελάς δεξιά και ο Ταχματζίδης αριστερά. Ο Βιτάλι θα είναι σε ένα ακόμα ματς στην κορυφή της επίθεσης.
Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί με χαλάρωμα με τον Τσουκάλη να μένει εκτός, καθώς έχει πρόβλημα τραυματισμού, ενώ θα προφυλαχθεί και ο Κουκούτσης.
Το ματς με την Βάρδα θα διαιτητεύσει ο Αντωνίου από τον ΣΔΠ Αθηνών με βοηθούς τους Χαρίτο, Δόση του ίδιου συνδέσμου. Παρατηρητής θα είναι ο Σπυράκης από την Λακωνία.