Πέμπτη, 01 Αύγουστος 2019 12:00

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Με 23 Μεσσήνιους παίκτες ξεκίνησε το ταξίδι για Γ’ εθνική

Γράφτηκε από τον
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Με 23 Μεσσήνιους παίκτες ξεκίνησε το ταξίδι για Γ’ εθνική

Στο γήπεδο μπήκαν χθες οι πρωταθλητές Μεσσηνίας.

Η απογευματινή προπόνηση στο “Καπετάν Βασίλης” σηματοδότησε την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, που θα βρει τον Α.Ο. Διαβολιτσίου για πρώτη φορά στην ιστορία του στη Γ’ εθνική. Το ταξίδι λοιπόν ξεκίνησε με.... “καπετάνιο” τον Κώστα Παλαμάρα και πλήρωμα 23 ποδοσφαιριστές, όλοι Μεσσήνιοι όπως επιθυμούσε η διοίκηση.

Από αυτούς οι 13 κατέκτησαν πέρυσι τον αήττητο τίτλο στην Α’ τοπική και κατ’ επέκταση την άνοδο, ενώ δέκα είναι θερινά αποκτήματα. Τελευταία χρονικά μεταγραφή ο Βασίλης Αθανασόπουλος.

Ο πρώην επιθετικός της “Μαύρης Θύελλας” συμφώνησε χθες το μεσημέρι με τη διοίκηση του ΑΟΔ και με την εμπειρία του αναμένεται να βοηθήσει αισθητά στη γραμμή κρούσης. Πρόκειται για παίκτη που έχει παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες και που μέχρι πρότινος μετείχε στη Γ’ εθνική. Στη Μεσσηνία ο Αθανασόπουλος έχει φορέσει ακόμα τη φανέλα του Μεσσηνιακού και του Μιλτιάδη.

Εκτός από μεταγραφή, η χθεσινή μέρα είχε και μία ανανέωση. Ο λόγος για τον Τάσο Κωνσταντακόπουλο που υπερασπίστηκε φέτος την εστία του Διαβολιτσίου. Ο ικανός πορτιέρο θα παραμείνει τελικά στο ρόστερ και μαζί με τους νεοαποκτηθέντες Δ. Καλογερόπουλο και Αλεξόπουλο, θα συνθέσουν την τριάδα των τερματοφυλάκων. Προπονητής τερματοφυλάκων παραμένει ο Δανιήλ Σταυρόπουλος και στο τεχνικό τιμ εντάχθηκε και ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής Ευτύχης Τασιόπουλος.

Οσον αφορά το ρόστερ, από πέρυσι συνεχίζουν οι Κωνσταντακόπουλος, Λιόλιος, Μπαστακός, Σταματελόπουλος, Τζανετέας, Μπαλόπουλος, Κουλόπουλος, Τσουκαλάς, Ζάκκας, Πιτσιλής, Π. Σουλαντικας, Κρεμμύδας και Ι. Καλογερόπουλος.

Τα νέα αποκτήματα είναι οι: Μεμά, Αγγ. Γεωργιόπουλος, Κουντάνης, Δ. Καλογερόπουλος, Παπαγιαννόπουλος, Οδεμισιώτης, Σεντεμέντες, Μουλιάτος, Αλεξόπουλος και Αθανασόπουλος,

“Να μείνουμε στη Γ’ εθνική”, λέει ο Παλαμάρας

Ο Κώστας Παλαμάρας ετοιμάζεται για την τρίτη του χρονιά στον πάγκο του Α.Ο. Διαβολιτσίου και τη πιο δύσκολη, αφού η ομάδα θα περάσει τα μεσσηνιακά σύνορα και θα εκπροσωπήσει το νομό στη Γ’ εθνική. Ο ικανός τεχνικός εκτιμά ότι: “Η παρουσία στις εθνικές κατηγορίες μεγαλώνει το σύλλογο και τη φανέλα. Οι προσδοκίες μας είναι να έχουμε μια καλή πορεία σε αυτό το καινούριο πρωτάθλημα και να μείνουμε στη Γ’ εθνική. Η σκέψη μας ήταν να μας βοηθήσουν κάποια παιδιά με την εμπειρία τους και παράλληλα κάποια άλλα ταλαντούχα παιδιά να έχουν την ευκαιρία να κάνουν το κάτι παραπάνω στη Γ’ εθνική.

Γι’ αυτό και επιλέξαμε να πορευτούμε μόνο με Μεσσήνιους ποδοσφαιριστές”, λέει στην “Ελευθερία” ο Κώστας Παλαμάρας.

 

 

.