Σάββατο, 03 Αύγουστος 2019 10:53

Στο Πήλιο οι βάσεις της “Μαύρης Θύελλας”

Γράφτηκε από τον

 

Η “Μαύρη Θύελλα” βρίσκεται από χθες στο Πήλιο, όπου μέχρι τις 13 Αυγούστου θα κάνει το κύριο μέρος της προετοιμασίας της.

Εκεί θα μπουν οι βάσεις της νέας ομάδας που χτίζεται φέτος ενώ θα διεξαχθούν και τα πρώτα της φιλικά παιχνίδια.

Με την Μεσσηνιακή αποστολή βρίσκεται στο Πήλιο και ο Μπέντζαμιν Σάμπσον, γιος του πρώην άσου της ασπρόμαυρης ομάδας Τσαρλς Σάμπσον, ο οποίος θα συμμετέχει δοκιμαστικά στην προετοιμασία και ενδεχομένως να αποκτηθεί.

Ξαφνικό διαζύγιο με Τάμπα

Αντίθετα, η Καλαμάτα ανακοίνωσε ξαφνικά την λύση του συμβολαίου του Κώστα Τάμπα, για εξωαγωνιστικούς λόγους. Η Μεσσηνιακή ομάδα είχε συμφωνήσει πριν λίγες μέρες με το νεαρό παίκτη, ο οποίος μάλιστα ήταν στην πρώτη της ομάδας την περασμένη Κυριακή. Ο Τάμπας είχε κερδίσει φανέλα βασικού στο β’ γύρο της περσινής σεζόν μετρώντας 15 συμμετοχές.

Η ανακοίνωση της Μεσσηνιακής ομάδας αναφέρει: “Ο Π.Σ. “Η Καλαμάτα” αποφάσισε να λύσει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή Κώστα Τάμπα για εξωαγωνιστικούς λόγους. Η ομάδα μας του εύχεται καλή σταδιοδρομία και να εκπληρώσει τα όνειρα του”.

Από εκεί και πέρα, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε Σούπερ Λίγκ 2 και Football League, η Καλαμάτα δεν θα βιαστεί να κάνει άλλες μεταγραφές, προκειμένου να οριστικοποιηθεί σε ποια κατηγορία θα παίξει. Και αυτό γιατί αν προκύψουν τουλάχιστον δύο αποχωρήσεις ομάδων από τις δύο πιο πάνω κατηγορίες, η Καλαμάτα θα βρεθεί πολύ κοντά στο να παίξει από φέτος στην Football League, οπότε θα αλλάξει και ο μεταγραφικός της σχεδιασμός.