Δευτέρα, 12 Αύγουστος 2019 17:37

Αρχισε η δουλειά στην Α.Ε. Μάνης

Γράφτηκε από τον

 

Με βασικό στόχο να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής η Α.Ε. Μάνης ξεκίνησε χθες το απόγευμα την προετοιμασία της.

Παράλληλα με τον βασικό στόχο, η Α.Ε.Μ. θα επιδιώξει να πραγματοποιήσει καλύτερη πορεία από αυτή της περασμένης σεζόν, παίζοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο και τέλος να πάρουν χρόνο συμμετοχής όλα τα παιδιά που απαρτίζουν το έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Αυτό υποστήριξε ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Δρούγας μιλώντας στο “Notosport”: Ξεκινάμε τη νέα σεζόν με στόχο να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί στο νέο πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα θέλουμε να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο, να πραγματοποιήσουμε καλύτερη πορεία από πέρσι και να πάρουν χρόνο συμμετοχής όλα τα παιδιά”.
Ο νεαρός προπονητής θα έχει στη διάθεση του καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς τους Δημήτρη Τσουλάκο, Τζανέτο Κατσαρέα, Δημήτρη Πολυμενέα, Kλέαρχο Αλεξανδρόπουλο, Φάνη Κάνιστρα (νέοι παίκτες), Βαγγέλη Βαβαρούτσο, Παναγιώτη Πολυμενέα, Αριστείδη Καμπανάρο, Πέτρο Σπυρέα, Κλεάνθη Σπυρέα, Ερντουγκελ Φετάχου, Γιάννη Χελά, Ματέο Στύλλα, Ηλία Δουρούμη, Γιώργο Χατζηπαναγιώτη, Βασίλη Καμπανάρο και Παναγιώτη Πουλάκο. Ο τελευταίος επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μετά την αποκατάσταση του προβλήματος στο πόδι, όπου είχε τραυματιστεί στη διάρκεια της περασμένης ποδοσφαιρικής σεζόν. Το πρόγραμμα της προετοιμασίας θα ακολουθήσουν και κάποιοι μικροί από την ακαδημία.
Η προετοιμασία θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Κάμπου, που θα είναι και η έδρα της ομάδας για την φετινή αγωνιστική χρονιά.

Τα πρώτα φιλικά

Αν και είμαστε στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, ο προπονητής Παναγιώτης Δρούγας, έχει κλείσει και τα πρώτα 4 φιλικά παιχνίδια. Το ξεκίνημα θα γίνει την επόμενη Κυριακή 18 Αυγούστου, όπου η Α.Ε. Μάνης θα υποδεχτεί στο γήπεδο του Κάμπου τον Απόλλωνα. Το Σάββατο 24 του μήνα θα μεταβεί στη Μεσσήνη για να αγωνιστεί με τον Πάμισο, την Τετάρτη 28 του μήνα θα παίξει στο Μελιγαλά με τον τοπικό Εθνικό και την τελευταία ημέρα του Αυγούστου, το Σάββατο 31/8 θα υποδεχτεί το Νέο Αρι.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ