Κυριακή, 18 Αύγουστος 2019 11:24

Στην ΑΕΚ Τρίπολης ο Καπατσώρης

Γράφτηκε από τον

Αντίπαλος του Διαβολιτσίου και της Καλαμάτας, αν δεν αλλάξει κατηγορία, θα τεθεί τη νέα σεζόν ο Βαγγέλης Καπατσώρης. 

Ο ταλαντούχος τερματοφύλακας που έκανε καλή σεζόν με τον Πάμισο, παρά τον υποβιβασμό, των “πρασίνων”, συμφώνησε με την ΑΕΚ Τρίπολης, η οποία θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.
Ο Καπατσώρης μίλησε στο “a -s” της Αρκαδίας για τη νέα του ομάδα, αλλά και τους στόχους της.  “Είχα ακούσει για αυτή την ομάδα πολύ καλά λόγια, ότι είναι ένα οργανωμένο σωματείο με στόχους. Μίλησα με τον προπονητή της ομάδας και μου εξήγησε το πλάνο της ΑΕΚ. Ήταν μια πρόκληση για μένα και την αποδέχθηκα. Ο στόχος της ομάδας είναι να παλέψει για ό,τι καλύτερο μπορεί.  Προσωπικά, θα είμαι ικανοποιημένος αν παραμείνουμε στην κατηγορία”, είπε αρχικά ο Β. Καπατσώρης και πρόσθεσε:
“ Η Γ’ Εθνική είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, θα συναντήσουμε δυνατές ομάδες και θα πρέπει να παρουσιάσουμε ένα δυνατό σύνολο για να παραμείνουμε. Θα παρότρυνα νέους ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν στη Γ’ Εθνική. Είναι ένα διαφορετικό μονοπάτι, στο οποίο βλέπεις την πραγματική πλευρά του ποδοσφαίρου, με δυνατές έδρες και αντιπάλους. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, δεν έχω κανένα παράπονο και θα συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά.”

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ