Κυριακή, 18 Αύγουστος 2019 15:29

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΚΟΠΑΝΑΚΙΟΥ: Ενισχύθηκε και θέλει το πρωτάθλημα

Γράφτηκε από τον
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΚΟΠΑΝΑΚΙΟΥ: Ενισχύθηκε και θέλει το πρωτάθλημα

την 5η θέση του 1ου ομίλου της Β’ τοπικής τερμάτισε πέρυσι ο Διαγόρας Κοπανακίου, ο οποίος βάζει πλώρη για... πρωτάθλημα τη νέα σεζόν.

Η ομάδα ενισχύθηκε αισθητά στο μεταγραφικό παζάρι, ενώ κράτησε στον πάγκο το Γιάννη Αντωνόπουλο, ο οποίος ετοιμάζεται για την τρίτη χρονιά του στο σύλλογο.
Ο έμπειρος τεχνικός θα έχει παράλληλα την ευθύνη και για το κομμάτι των ακαδημιών, με τη συνεργασία του Δημήτρη Καμπούκου. Ο πολύπειρος αμυντικός μετά από πολλά χρόνια στο Διαγόρα, σταματά το ποδόσφαιρο για να βοηθήσει από άλλο πόστο.
Το θετικό για την ομάδα είναι ότι πλέον έχει το γήπεδό της και για πρώτη φορά με τη νέα του μορφή, θα κάνει προετοιμασία σε αυτό. Η πρώτη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 26 Αυγούστου. Μέχρι τότε δεν αποκλείεται ο Διαγόρας να έχει κάνει μία ακόμα μεταγραφή, που θα αφορά στόπερ.
Ο φιλόδοξος σύλλογος έχει αποκτήσει τον τερματοφύλακα Παναγιώτη Ματθαίο – Λίβα που έπαιξε πέρυσι σε Ομόνοια, Βλαχόπουλο και παλαιότερα σε Εθνικό Μελιγαλά και Αρφαρά. Τον μέσο Πάσχο Τόσχα από τη Δόξα Καλαμάτας, που έχει αγωνιστεί στους ερασιτέχνες της Καλαμάτας και στον Εθνικό Μελιγαλά.
Τον επιθετικό Γιάννη Καρύδη από τον Αστέρα Βαλύρας και παλαιότερα στην Ομόνοια. Τον μέσο Δημήτρη Γιακουμή από το Μεσσηνιακό και παλαιότερα στη Σπερχογεία. Εκεί όπου έπαιζε ο μεσοεπιθετικός Γιάννης Γιακουμής, ο οποίος βρίσκεται από την περσινή σεζόν στο Κοπανάκι και ο αμυντικός Δημήτρης Διακουμής.
Ακόμα ανανεώσαν τη συνεργασία τους οι Θανάσης Γκότσης και Γιώργος Γεωργακόπουλος. Αντίθετα αποχώρησαν οι Γυφτοχρήστος, Μποντιώτης, Καραχάλιος και Χριστόπουλος.
Ο Διαγόρας εκτιμάται ότι θα είναι πιο δυνατός από την περσινή σεζόν και στοχεύει ξεκάθαρα στην κατάκτηση του τίτλου και κατ’ επέκταση της ανόδου. Στη διοίκηση συνεχίζει στην προεδρεία ο Νίκος Κοσμάς. Τέλος στα αξιοσημείωτα η επιτυχία που είχε το πρόσφατο πανηγύρι που διοργάνωσε ο σύλλογος, καθώς βρέθηκαν πάνω από 1500 άτομα!