Κυριακή, 18 Αύγουστος 2019 12:43

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: “Να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα”, λέει ο Γ. Αργυρόπουλος

Γράφτηκε από τον

Τη σειρά με την οποία θα αντιμετωπίσει τους 13 αντιπάλους του στην Α1 τοπική έμαθε την περασμένη Δευτέρα ο Απόλλωνας Πεταλιδίου, καθώς έγινε η κλήρωση των πρωταθλημάτων, αλλά και του κυπέλλου.


Στο κύπελλο ο φιλόδοξος σύλλογος θα αγωνιστεί εκτός έδρας με την Α.Ε. Αβίας (νοκ – άουτ). Στο πρωτάθλημα το Πεταλίδι πάλι παίζει μακριά από το γήπεδό του στην πρεμιέρα με αντίπαλο τον Χανδριναϊκό, ενώ τη δεύτερη αγωνιστική θα υποδεχτεί την Ομόνοια. “Θα παίξουμε με όλους, αλλά σίγουρα ξεκινάμε με δύο πολύ δυνατά παιχνίδια. Γι’ αυτό και πρέπει να δουλέψουμε ώστε να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα”, λέει στην “Ελευθερία” ο Γιώργος Αργυρόπουλος για το ξεκίνημα στην Α1 τοπική.
Ο νέος τεχνικός της ομάδας δεν κρύβει ότι οι βλέψεις είναι πρωταγωνιστικές και γι’ αυτό η ομάδα απέκτησε αυτό το καλοκαίρι παίκτες, όπως ο μέσος Αποστόλης Τρικουράκης από τον Απόλλωνα Καλαμάτας και ο αμυντικός Δημήτρης Γεωργιάδης από τον Τσικλητήρα Πύλου. Από τον Τσικλητήρα προέρχεται και ο τερματοφύλακας Θανάσης Κούρταλης.
Το Πεταλίδι θέλει να αποκτήσει έναν ακόμα τερματοφύλακα, ενώ θα γίνει κίνηση και για επιθετικό.

Ξεκινά από Δευτέρα το τρέξιμο

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την έναρξη της προετοιμασίας στην ομάδα του Πεταλιδίου. Σήμερα στις 6.30 μ.μ. θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση γνωριμίας στα αποδυτήρια του συλλόγου και από Δευτέρα θα ξεκινήσει το τρέξιμο. Η πρώτη προπόνηση θα γίνει επίσης στις 6.30 υπό τις οδηγίες του Γιώργου Αργυρόπουλου.