Κυριακή, 18 Αύγουστος 2019 13:40

ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ: Στα “σκαριά” δύο μεταγραφές, τη Δευτέρα η πρώτη προπόνηση

Γράφτηκε από τον


Κοντά στην απόκτηση δύο παικτών βρίσκεται ο Νέος Αρις, αλλά οι μεταγραφές θα ανακοινωθούν εφόσον ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος. Δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί μέχρι τη Δευτέρα που ξεκινά η προετοιμασία.

Μέχρι σήμερα ο Νέος Αρις έχει αποκτήσει τον γκολκίπερ Στέφανο Ταχταμπά από τον Ατρόμητο Πλατύ, τον αμυντικό Κώστα Κορομηλά από τον Ολυμπιακό Καλαμάτας και τον μεσοαμυντικό Γιώργο Δρογγίτη από την Ομόνοια.

Παρελθόν 4 ακόμα παίκτες

Εκτός από μεταγραφές, έχουμε και αποχωρήσεις στο Νέο Αρι. Μετά τον Φώτη Φωτιάδη, παρελθόν αποτελούν και οι Γιώργος Καμπουγέρης, Κώστας Γεωργιόπουλος, Λάζαρος Κοτσογλανίδης και Θάνος Παπαβασιλόπουλος, οι οποίοι έμειναν ελεύθεροι και η διοίκηση τους ευχαριστεί για την προσφορά τους και τους εύχεται καλή συνέχεια.
Στον πάγκο συνεχίζει ο Παναγιώτης Πεφάνης, ενώ στα θετικά συγκαταλέγεται το γεγονός ότι ο Νέος Αρις κράτησε το βασικό κορμό των παικτών, οι οποίοι οδήγησαν την ομάδα στην άνοδο στην Α1 τοπική. Η προετοιμασία για το πρωτάθλημα και το κύπελλο θα ξεκινήσει αυτή τη Δευτέρα. Σήμερα πάντως οι παίκτες θα βρεθούν στις 6 στο γήπεδο του Αρι ώστε να πάρουν το αθλητικό υλικό και να υποβληθούν σε εργομετρικές εξετάσεις. Στην σημερινή πρώτη συγκέντρωση θα γίνει και ο Αγιασμός.