Τρίτη, 04 Μάρτιος 2014 20:19

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Να κρατήσει δύο… καρπούζια στην ίδια μασχάλη

Γράφτηκε από τον

Εξαιρετικό είναι το κλίμα στις τάξεις της Κυπαρισσίας μετά τις τελευταίες νίκες και την διαφορά των τεσσάρων βαθμών από τη δεύτερη θέση. Στον ΑΟΚ ξέρουν πως κρατούν την τύχη στα χέρια
τους και δεν σκοπεύουν να εμφανίσουν τάσεις… αυτοκτονίας στις 8 τελευταίες αγωνιστικές.
Ο προπονητής Παναγιώτης Παναγόπουλος και οι παίκτες του δηλώνουν πως δεν πρόκειται να εφησυχάσουν με τον 38χρονο τεχνικό να τονίζει: "Αγωνιστικά έχουμε δείξει ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα και αν μας αφήσουν να παίξουμε μέσα στο γήπεδο θα το πάρουμε".


Αυτό που προβληματίζει κάπως τον Παναγόπουλο είναι το βαρύ πρόγραμμα που έχει η ομάδα του, με τρία κρίσιμα ματς μέσα σε επτά ημέρες. Συγκεκριμένα την Κυριακή οι "κυανόλευκοι" παίζουν εκτός έδρας με τον Αστέρα Αρφαρών, την Τετάρτη είναι ο τελικός κυπέλλου με την Εράνη και το άλλο Σάββατο το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με τον Τσικλητήρα Πύλου.
Ο ΑΟΚ ενδιαφέρεται τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για το κύπελλο και θα προσπαθήσει να κρατήσει με επιτυχία δύο… καρπούζια στην ίδια μασχάλη.
Για το παιχνίδι των Αρφαρών το τεχνικό επιτελείο θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Γαργαρώνη που έχει κάκωση στο μετατάρσιο, ενώ εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει ο Ντουγερόγλου.