Τρίτη, 04 Μάρτιος 2014 20:28

Με ανεβασμένη ψυχολογία η "Μαύρη Θύελλα" στο τοπικό ντέρμπι με τον Μεσσηνιακό

Γράφτηκε από τον
Με ανεβασμένη ψυχολογία η "Μαύρη Θύελλα" στο τοπικό ντέρμπι με τον Μεσσηνιακό

Η μεγάλη εκτός έδρας νίκη του περασμένου Σαββάτου στην Αρτα επί της ΑΕ Καραϊσκάκης σε συνδυασμό με την ήττα της Ερμιονίδας στην Κόρινθο έφεραν ξανά την "Μαύρη Θύελλα" κοντά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 4ου ομίλου της Γ' εθνικής. Η διαφορά των 6 βαθμών από την πρωτοπόρο Ερμιονίδα μειώθηκε στους τρεις, ενώ ταυτόχρονα η Καλαμάτα έπιασε την ΑΕ Καραϊσκάκης στην δεύτερη θέση και πέρασε τον Παναργειακό που έφερε ισοπαλία στην Κάτω Αχαγιά με την Αχαϊκή.


Τα παραπάνω αποτελέσματα λοιπόν ξανάβαλαν την ομάδα σε τροχιά τίτλου και επανέφεραν στις τάξεις της την αισιοδοξία, η οποία είχε χαθεί μετά την εντός έδρας ήττα από την Ερμιονίδα.
Η προσοχή πλέον στρέφεται στο τοπικό ντέρμπι με τον Μεσσηνιακό που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής.
Ενα ματς όπου οι «μελανόλευκοι» θέλουν μόνο νίκη, ενώ ταυτόχρονα θα περιμένουν να δουν τι θα γίνει και στο ντέρμπι κορυφής στην Αργολίδα, όπου η Ερμιονίδα θα υποδεχθεί την ΑΕ Καραϊσκάκης.

Εκτός ο Καραχάλιος, δύσκολα ο Λιόλιος

Η προετοιμασία της ομάδας ξεκίνησε χθες με προπόνηση υπό βροχή στο γήπεδο της Σπερχογείας. Τα προβλήματα για τον Μίλτο Γκόφα εν όψει Κυριακής είναι δύο. Ο Αλέξης Καραχάλιος συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και θα χάσει το ματς με τον Μεσσηνιακό ενώ ο Λιόλιος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και ακολούθησε θεραπεία χθες. Το απόγευμα επρόκειτο να υποβληθεί στις σχετικές εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Επιστρέφει ο Τριανταφυλλάκης

Στη χθεσινή προπόνηση συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα ο Νίκος Τριανταφυλλάκης. Ο ικανός ποδοσφαιριστής ταλαιπωρήθηκε αρκετό καιρό από τον τραυματισμό του, ωστόσο πλέον είναι απόλυτα έτοιμος και θα είναι στην διάθεση του προπονητή του για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
Να σημειωθεί πως ο Τριανταφυλλάκης είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά στις 3 Νοεμβρίου στο ματς με τον Παναρκαδικό (2-0) στο Δημοτικό Στάδιο που είχε γίνει για την 6η αγωνιστική.

Μέσα Τσόπελας, Καλογερόπουλος

Επιπλέον, στην διάθεση του Μίλτου Γκόφα θα βρίσκονται και οι Γιάννης Τσόπελας και Γιάννης Καλογερόπουλος. Ο πρώτος είχε αποκλειστεί από την αποστολή του αγώνα στην Αρτα λόγω πειθαρχικού παραπτώματος αλλά από χθες ξαναμπήκε στο κανονικό πρόγραμμα ενώ ο Καλογερόπουλος εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής για την αποβολή του στο ματς με την Ερμιονίδα.

Μπήκε και ο Οντσβόνγκ

Ο Μπόρις Οντσβόνγκ αγωνίστηκε στο ματς με την ΑΕ Καραϊσκάκης για πρώτη φορά μετά τις 22 Δεκεμβρίου και το ματς με την Αχαϊκή. Είχε μεσολαβήσει το ταξίδι και η παραμονή του στην Ιταλία για ένα περίπου μήνα, ενώ τις τελευταίες εβδομάδες έχει επιστρέψει και προπονείται με την ομάδα. Ο Γκόφας περίμενε να ξαναβρεί ρυθμό ο έγχρωμος φορ και την Κυριακή τον χρησιμοποίησε κόντρα στην ΆΕ Καραϊσκάκης. Από την στιγμή που είναι λοιπόν ξανά έτοιμος, θα αποτελέσει ένα ακόμη όπλο για την Μεσσηνιακή ομάδα στην συνέχεια του πρωταθλήματος.