Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019 12:01

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Λύση συνεργασίας με Παναγιώτη Δρούγα

Γράφτηκε από τον

 

Τη λύση της συνεργασίας με τον Παναγιώτη Δρούγα ανακοίνωσε η Καλαμάτα.

Ο παλαίμαχος άσος και νυν προπονητής είχε ενταχθεί στο τεχνικό τιμ της ακαδημίας, ωστόσο οι “μελανόλευκοι” κάνουν λόγο για ασυμβίβαστο μιας και ο Δρούγας είναι και στον πάγκο της ανδρικής ομάδας της ΑΕ Μάνης.

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Το Δ.Σ. του Π.Σ.»H Καλαμάτα» ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας με τον τεχνικό-υπεύθυνο των ακαδημιών μας Παναγιώτη Δρούγα. Το ασυμβίβαστο με την ομάδα του Α.Ο. Μάνης και την Κ17 των υποδομών μας δεν επιτρέπει την παράλληλη απασχόληση έτσι η συνεργασία μας παρά την θέληση και των δύο πλευρών δεν μπόρεσε να ευοδωθεί.

Είναι προς τιμήν του Παναγιώτη που συμφώνησε να ασχοληθεί με την ακαδημία μας στην κατηγορία Κ17 αλλά και γενικότερα με τα τμήματα υποδομής της Μαύρης Θύελλας, η άνοδος όμως στην Football League και η προδιαγεγραμμένη εξέλιξη των πραγμάτων μας οδήγησε στη λύση της συνεργασίας μας. Παναγιώτη σε ευχαριστούμε για την μέχρι τώρα συνεργασία μας και την εν γένει προσφορά σου στο Σύλλογο. Θα είσαι αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας μας. Σου ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ότι και να κάνεις”.

Ο Παναγιώτης Δρούγας από την πλευρά του έγραψε στην σελίδα του στο facebook: “Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Π Σ Η Καλαμάτα Πρόεδρο κύριο Πρασσά τον κύριο Παπαδημητρίου και ιδιαίτερα τον υπεύθυνο της Ακαδημίας κύριο Σταθόπουλο για την τιμητική πρόταση που δέχτηκα να αναλάβω προπονητής στην Κ17 της αγαπημένης μου ομάδας. Παρά την καλή θέληση και των 2 πλευρών δεν θα ευοδωθεί αυτή οι συνεργασία. Εύχομαι στο μέλλον να υπάρξει προοπτική συνεργασίας. Το έκανα στο παρελθόν θα το κάνω και στο μέλλον ανά πάσα στιγμή αν φανώ χρήσιμος για την αγαπημένη μας ομάδα. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα μας”.

Στις 3 Σεπτεμβρίου η σύσταση ΠΑΕ

Από εκεί και πέρα, την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση της Καλαμάτας προκειμένου να γίνει η σύσταση της σε ΠΑΕ. Η συνέλευση θα γίνει στις 7 μ.μ. στην αίθουσα “Αλ. Κουμουνδούρος” στο διοικητήριο

Εντός της εβδομάδας αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ, η οποία θα προάγει στην Football League την Καλαμάτα και την Νίκη Βόλου, οι οποίες θα πάρουν τις θέσεις του Ηρακλή και το Κρόνου Αργυράδων που δήλωσαν αδυναμία συμμετοχής στην κατηγορία.

Πήρε Ράκιτς, πάει και

για άλλες μεταγραφές

Μεταγραφικά η Καλαμάτα την Παρασκευή απέκτησε τον 34χρονο Κροάτη επιθετικό Τζόρτζε Ράκιτς ο οποίος προορίζεται για βασικός φορ στην Μεσσηνιακή ομάδα. Παράλληλα η διοίκηση και ο Βασίλης Βούζας εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις παικτών και εντός των ημερών αναμένονται και άλλες κινήσεις.