Τετάρτη, 28 Αύγουστος 2019 11:06

ΕΡΑΝΗ: Και πάλι στα πράσινα ο Ανδρέας Χρονόπουλος

Γράφτηκε από τον

 

 

 

Από τα “κυανόλευκα” της Κυπαρισσίας και πάλι στα “πράσινα” της Εράνης ντύθηκε ο Ανδρέας Χρονόπουλος.

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός αποχώρησε από τον ΑΟΚ και συμφώνησε να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο στην ομάδα της πόλης του. Ο Χρονόπουλος είχε αποχωρήσει από την Εράνη τον Ιανουάριο του 2018 και επιστρέφει σε αυτή μετά από ενάμιση χρόνο.

Μάλιστα εδώ και 2-3 ημέρες έχει τεθεί στη διάθεση του προπονητή Κώστα Λυμπερόπουλου.

Αυτή ήταν η έκτη μεταγραφή για την Φιλιατρινή ομάδας μιας και είχαν προηγηθεί οι Γιώργος Βέλλης, Κώστας Μπεγλετζής, Κώστας Ασημακόπουλος, Νίκος Παπαγεωργίου και Λυκούργος Χ. Ανδρώνης.

Σοβαρός τραυματισμός Μπεγλετζή!

Το άσχημο για την Εράνη είναι πως στην προχθεσινή προπόνηση τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο ο Κώστας Μπεγλετζής και εκφράζονται φόβοι για ρήξη χιαστού.

Χθες ο 23χρονος άσος πήγε στην Αθήνα και εξετάστηκε από γιατρό, άμεσα θα κάνει μαγνητική για να φανεί 100% το μέγεθος του προβλήματος, όμως όλα συγκλίνουν πως πρόκειται για ρήξη χιαστού.

Αν επιβεβαιωθεί αυτό το σενάριο τότε ο Μπεγλετζής θα πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση και ουσιαστικά θα χάσει όλη τη σεζόν!

Και όλα αυτά για έναν παίκτη που πόνταραν πολλά πάνω του οι Φιλιατρινοί, ήταν ο βασικός τους επιθετικός και ο παίκτης που περίμεναν πως θα κάνει τη διαφορά στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.

Πάντως δύσκολα θα γίνει άλλη μεταγραφή επιθετικού και το πιθανότερο είναι πως το κενό του θα καλυφτεί εκ των έσω.

Από εκεί και πέρα η προετοιμασία συνεχίζεται με προπονήσεις τόσο στο Δημοτικό Στάδιο Φιλιατρών, όσο και στο παλιό γήπεδο.

Στην προετοιμασία συμμετέχουν 21 ποδοσφαιριστές και ο προπονητής Κώστας Λυμπερόπουλος έχει μείνει απόλυτα ευχαριστημένος από τη διάθεση που δείχνουν, αλλά και το επίπεδο δουλειάς που γίνεται.

Το πρώτο φιλικό της Εράνης θα δοθεί την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου στα Φιλιατρά με αντίπαλο το Καλό Νερό.