Σάββατο, 31 Αύγουστος 2019 13:26

Πελοποννησιακό όμιλο θέλει ο Α.Ο. Διαβολιτσίου - Ανακοίνωση για "μαγειρέματα" στη Γ' εθνική

Γράφτηκε από τον

Να τοποθετηθούν στον ίδιο όμιλο της Γ’ εθνικής οι ομάδες της Πελοποννήσου περιμένει ο Α.Ο. Διαβολιτσίου.

Η διοίκηση με ανακοίνωση της εκφράζει τους φόβους της για συμμετοχή στον όμιλο ομάδων νησιών του Αιγαίου ενώ αναφορά γίνεται και στις ομάδες της Αττικής και της Στερεάς Ελλάδας. Τα “μαγειρέματα” για τον καταρτισμό των ομίλων είναι συνηθισμένα άλλωστε κάθε χρόνο τέτοια εποχή, για αυτό και στις τάξεις της Μεσσηνιακής ομάδας αποφάσισαν να “φωνάξουν” τη θέση τους.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες της “Ε” έχει πέσει στο τραπέζι και εξετάζεται το ενδεχόμενο να τοποθετηθεί στον Μεσσηνιακό όμιλο η ομάδα της Ρόδου.

Η ανακοίνωση του Α.Ο. Διαβολιτσίου αναφέρει: “Η Γ’ εθνική της σεζόν 2019-2020 θα διεξαχθεί και πάλι σε οκτώ ομίλους, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν τελευταία στους «ποδοσφαιρικούς κύκλους».

Όλες οι ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο νέο αυτό πρωτάθλημα ,παρότι βρισκόταν στο τέλος Αυγούστου δυστυχώς δεν γνωρίζουν ακόμη ποιοι θα είναι οι αντίπαλοί τους .

Οι ομάδες αυτές ανάμεσά τους και η ομάδα μας, ο Α Ο Διαβολιτσίου, μοναδικός ίσως εκπρόσωπος του Μεσσηνιακού ποδοσφαίρου σε αυτή την κατηγορία αφού όπως όλα δείχνουν ο Π Σ «Η Καλαμάτα» θα αγωνίζεται τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά στην Football League , έχουν προγραμματίσει και προϋπολογίσει την χρονιά με βάση τον καταρτισμό των ομίλων με αυστηρά γεωγραφικά κριτήρια!

Η Πελοπόννησος, ως γεωγραφικό διαμέρισμα της χώρας μας, θεωρούμε πως μπορεί να αποτελέσει έναν από τους ομίλους του νέου πρωταθλήματος .

Το σωματείο μας, που βρίσκεται άλλωστε στο νοτιότερο σημείο της Πελοποννήσου ,δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση τις επιφυλάξεις του ως προς τον ορισμό των ομίλων.

Τα σωματεία που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι πρωτίστως ερασιτεχνικά και δεν μπορούν να αντέξουν επιπλέον επιβάρυνση σε μετακινήσεις , διανυκτερεύσεις και διατροφή αποστολών .

Φροντίστε κύριοι να μην πνιγούν τα όνειρά μας στα «βαθιά νερά του Αιγαίου».

Επίσης, η Αττική και η Στερεά Ελλάδα αποτελούν ανεξάρτητα γεωγραφικά διαμερίσματα...από την Πελοπόννησο!

Η διοίκηση του Α Ο ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ αναμένει την Δευτέρα 2/9 τις αποφάσεις της διοργανώτριας αρχής,της ΕΠΟ, προκειμένου να τοποθετηθεί εάν υπάρξουν αδικίες και διαστρεβλώσεις στον «εθνικό ποδοσφαιρικό χάρτη» της Γ´ Εθνικής κατηγορίας.

Θα είναι βαθιά τα νερά του Αιγαίου για όλους μας”.