Πέμπτη, 06 Μάρτιος 2014 19:48

"Μαύρη Θύελλα": Μέσα ο Ηλιόπουλος, εκτός ο Λιόλιος - προπωλούνται εισιτήρια για το ματς με Μεσσηνιακό

Γράφτηκε από τον
"Μαύρη Θύελλα": Μέσα ο Ηλιόπουλος, εκτός ο Λιόλιος - προπωλούνται εισιτήρια για το ματς με Μεσσηνιακό

Στο γήπεδο «Π. Γεωργανάς» στην Σπερχογεία πραγματοποιήθηκε και η σημερινή προπόνηση της "Μαύρης Θύελλας", η οποία πλέον έχει στρέψει την προσοχή της στο τοπικό ντέρμπι με τον Μεσσηνιακό που θα ξεκινήσει την Κυριακή στις 3 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο και θα γίνει στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Γ' εθνικής.


Το ευχάριστο νέο για τον Μίλτο Γκόφα είχε να κάνει με την επιστροφή του Κώστα Ηλιόπουλου στις προπονήσεις. Ο ικανός μεσοεπιθετικός είχε μείνει εκτός γηπέδου τις δύο προηγούμενες μέρες λόγω ίωσης όμως σήμερα προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στην διάθεση του προπονητή του για το παιχνίδι της Κυριακής. Αντίθετα, θεραπεία έκανε και σήμερα ο τραυματίας Νίος Λιόλιος, ο οποίος πλέον δεν προλαβαίνει το ματς της Κυριακής, στο οποίο δεν θα αγωνιστεί ούτε ο τιμωρημένος Αλέκος Καραχάλιος.
Από εκεί και πέρα, στις τάξεις της ομάδας υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία και άπαντες θεωρούν ότι η ομάδα θα καταφέρει να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς την Κυριακή.
Αύριο Παρασκευή το μεσημέρι ο Γκόφας θα δείξει στους παίκτες βίντεο με αγώνες του Μεσσηνιακού προκειμένου να τους επισημάνει κάποια πράγματα και στην συνέχεια θα ακολουθήσει προπόνηση, πιθανότατα και πάλι στο γήπεδο της Σπερχογείας.
Όσον αφορά την 11άδα του αγώνα της Κυριακής, ο Γκόφας φαίνεται πως δεν έχει καταλήξει ακόμη στο σχήμα που θα παρατάξει καθώς έκανε αρκετές δοκιμές και στο σημερινό οικογενειακό διπλό.

Προπώληση εισιτηρίων

Τα εισιτήρια του αγώνα κυκλοφόρησαν και κοστίζουν 10 ευρώ. Αύριο θα διατίθενται στο κατάστημα Avenue (Φαρών 154) από τις 9 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ αλλά και από τα μέλη της διοίκησης της ομάδας.
Επιπλέον, οι «Bulldogs» προπωλούν για όλους τους φιλάθλους εισιτήρια του Κυριακάτικου αγώνα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα προμηθεύονται από τα γραφεία του συνδέσμου στο Ιστορικό Κέντρο (δίπλα από το Bar Bar) καθημερινά από τις 9 μέχρι τις 12 το βράδυ και από το κατάστημα «Αrt Music" (Αρτέμιδος 108, ώρες καταστημάτων).