Σάββατο, 07 Σεπτέμβριος 2019 11:11

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Φιλικό με Εράνη αύριο στα Φιλιατρά

Γράφτηκε από τον

 

Ενα ακόμη φιλικό ματς θα δώσει αύριο η Καλαμάτα.

Αυτή τη φορά η Μεσσηνιακή ομάδα θα παίξει εντός νομού καθώς θα φιλοξενηθεί στις 6 μ.μ. από την Εράνη στο Δημοτικό Στάδιο Φιλιατρών. Θυμίζουμε ότι την Τετάρτη και την Πέμπτη η Καλαμάτα είχε δώσει διήμερο φιλικών αγώνων στην Αθήνα, φέρνοντας 1-1 με το Φωστήρα την Τετάρτη και κερδίζοντας 2-0 το Κορωπί την Πέμπτη. Την προηγούμενη Κυριακή είχε φέρει 0-0 με το Διαβολίτσι στο γήπεδο του Μεσσηνιακού και αύριο θα δώσει το τέταρτο της φιλικό σε διάστημα μόλις 8 ημερών.

Η προετοιμασία της ομάδας έχει μπει στο τελικό της στάδιο εν όψει του πρωταθλήματος της Football League που θα ξεκινήσει στις 29 Σεπτεμβρίου με την Καλαμάτα να φιλοξενείται στην πρεμιέρα από το Αιγάλεω. Φυσικά το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς θα γίνει νωρίτερα, την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου όταν και η “Μαύρη Θύελλα” θα αγωνιστεί για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Τον αντίπαλο της θα τον μάθει μεθαύριο Δευτέρα στη 1 μ.μ. όταν και θα γίνει η κλήρωση στα γραφεία της ΕΠΟ.

Μεταγραφικά, η Καλαμάτα συνεχίζει τις προσπάθειες για κάποιες κινήσεις ακόμη. Ο νεαρός Πάρης Μπάμπης πήρε λίγο χρόνο συμμετοχής στο ματς με το Κορωπί και πιθανότατα θα αποκτηθεί με την μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ. Πρόκειται για μέσο 20 χρονών που πέρυσι είχε δοθεί δανεικός από την ΑΕΚ στη Καλαμαριά.

Τέλος, σήμερα Σάββατο ξεκινά τη λειτουργία της για τη νέα χρονιά η ακαδημία της Καλαμάτας.

Η έναρξη θα γίνει στις 11 π.μ. στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία.