Τρίτη, 10 Σεπτέμβριος 2019 12:48

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Σημαντική ενίσχυση με Βασίλη Μπεγέτη

Γράφτηκε από τον

 

Τη μεταγραφική έκπληξη έκανε το Καλό Νερό με την απόκτηση του Βασίλη Μπεγέτη.

Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση της τριφυλιακής ομάδας και έρχεται για να κάνει τη διαφορά στο νεοφώτιστο στην Α’ τοπική σύλλογο. Πρόκειται για παίκτη που αγωνίζεται σε πολλές θέσεις στη μεσοεπιθετική γραμμή και με παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες. Πέρυσι φόρεσε τη φανέλα της Α.Ε. Μάνης, ενώ μεταξύ άλλων έχει παίξει σε Καλαμάτα, Πάμισο, Μεσσηνιακό, Εράνη και Ναυπακτιακό Αστέρα.

Ο Μπεγέτης αποτελεί το πρώτο απόκτημα για το Καλό Νερό, αφού δεν ολοκληρώθηκαν τελικά οι μεταγραφές των Καπλάνη και Κατσιώλη, οι οποίοι υπέγραψαν στον Ολυμπιακό Ζαχάρως. Εντός της εβδομάδας όμως αναμένονται δύο με τρεις κινήσεις που θα προσθέσουν ποιότητα στο ρόστερ.

Το Καλό Νερό θα στηριχθεί πάντως στους παίκτες που το οδήγησαν στον τίτλο στην Α1 τοπική και κατ’ επέκταση στην άνοδο, αφού έχει αποχωρήσει μόνο ο Κυριακούλης.

Αγωνιστικά, η ομάδα προετοιμάζεται για το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, την Κυριακή κόντρα στον Ηρακλή Καλαμάτας για τη β’ φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας. Μέχρι σήμερα έχει δώσει τρία φιλικά με Κοπανάκι (νίκη με 5-3), Εράνη (ήττα με 2-1) και την περασμένη Κυριακή με το Πελόπιο (1-1).