Δευτέρα, 16 Σεπτέμβριος 2019 17:50

ΕΡΑΝΗ – ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 2-1: Με σκόρερ τους Πέππα και Βλαχόπουλο (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Με γκολ που σημείωσαν ο Πέππας και Βλαχόπουλος – από ένα σε κάθε ημίχρονο – η Εράνη επικράτησε στην έδρα της 2-1 του Ακρίτα Κορώνης και προκρίθηκε στη Γ’ φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Η Φιλιατρινή ομάδα, τη δεδομένη στιγμή δεν ήταν στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας, αλλά κατάφερε να φτάσει στη νίκη. Βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας και αυτό ήταν το 3ο παιχνίδι, το πρώτο επίσημο για τη νέα χρονιά και έδειξε ότι χρειάζεται βελτίωση για να δείξει το επιθυμητό αγωνιστικό της πρόσωπο.

Από την άλλη η ομάδα της Κορώνης, στάθηκε όσο καλά μπορούσε στο παιχνίδι είχε φάσεις για γκολ, αλλά αξιοποίησε μόνο μία από αυτές.

Τα γκολ

Στο 22’ από σέντρα του Βέλλη ο Πέππας με κεφαλιά σημείωσε το 1-0. Στο 70’ ο Σταμάτης με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Διακουμής με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Στο 75’ ο Βλαχόπουλος μπήκε στην περιοχή και βρέθηκε στο έδαφος μετά από επαφή που είχε με τον Α. Καπινιάρη. Ο διαιτητής Ρέκκας σφύριξε το πέναλτι το εκτέλεσε εύστοχα και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Ο Ακρίτας ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 γιατί στο 92’ ο Σταμάτης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για κάτι που είπε στο βοηθό διαιτητή.

ΕΡΑΝΗ: Αλεξανδρόπουλος, Νικολακόπουλος, Γριβοκωστόπουλος, Χάρμπας (60’ Λαμπρόπουλος), Ασημακόπουλος, Πέππας, Βέλλης, Βλαχόπουλος, Φ. Γιαννακόπουλος (69’ Χαραλαμπόπουλος), Ανδρώνης (78’ Σταματόπουλος), Παπαγεωργίου.

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Σταθάς, Χοτζόλι, Μπίζος, Αντ. Καπινιάρης, Κρητικάκης, Τσάνι, Μάραντος (50’ Παναγιωτόπουλος), Σταμάτης, Διακουμής, Γεωργιόπουλος, Μουτζούρης.