Δευτέρα, 16 Σεπτέμβριος 2019 18:09

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ – ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ 3-4: Εντυπωσιακό ματς που κρίθηκε στο φινάλε της παράτασης

Γράφτηκε από τον
ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ – ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ 3-4: Εντυπωσιακό ματς που κρίθηκε στο φινάλε της παράτασης

Με γκολ, τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση της παράτασης, ο Νέος Αρις επικράτησε προχθές στο γήπεδο του Σουληναρίου με 4-3 του Χανδριναϊκού και πήρε την πρόκριση για την γ’ φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Ηταν ένα παιχνίδι συναρπαστικό σε εξέλιξη με εναλλαγές στο σκορ, όπου ο Νέος Αρις που ήταν πιο εύστοχος κατόρθωσε στην ημίωρη παράταση να πάρει τη νίκη με 4-3, ενώ ο κανονικός αγώνας είχε λήξη ισόπαλος με σκορ 2-2.

Στο 35’ 0-1 ο Τσίκληρας με πλασέ έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους. Στο 54’ ο Σκουφάκης έκανε την μπροστινή μπαλιά και ο Κυριόπουλος επιχείρησε να διώξει την μπάλα, αλλά την έστειλε προς τα πίσω. Η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και “στρώθηκε” στον Φλέσσα, ο οποίος με πλασέ έκανε το 1-1. Στο 60’ 2-1 μετά από ατομική προσπάθεια και σουτ ο Καραβατάς έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους κάνοντας το 1-2. Στο 67’ κάθετη μπαλιά του Στασινόπουλου στον Γιάνναρη, αυτός βγήκε τετ-α-τετ με τον Ταχταμπά, τον απέφυγε και με πλασέ σε κενή εστία ισοφάρισε σε 2-2. Στο 98’ ο Καραβατάς με σουτ έδωσε ξανά το προβάδισμα στο Νέο Αρι σημειώνοντας το 2-3. Στο 109’ από σέντρα του Σκουφάκη ο Γιάνναρης με κεφαλιά πέτυχε το 3-3. Το τελικό 3-4 διαμόρφωσε στο 117’ ο Τσιριγώτης με κεφαλιά, ο οποίος αξιοποίησε το κόρνερ που εκτέλεσε ο Σκαλιώτης.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο ευκαιρίες για να σκοράρουν, όμως η μπάλα σταμάτησε στα δοκάρια. Συγκεκριμένα στο 42’ ο Καραβατάς με σουτ έστειλε την μπάλα να κτυπήσει στο κάθετο και στο 114’ ο Σκαλιώτης επίσης με σουτ “σημάδεψε” το οριζόντιο δοκάρι.

Οι δύο ομάδες τελείωσαν το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο, καθώς αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα οι Ασημακόπουλος και Πιχιγιόνι. Ο πρώτος αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα στο 73’ γιατί ανέτρεψε αντίπαλο του που ήταν σε πλεονεκτική θέση για να σημειώσει γκολ. Ο δεύτερος στο 113’ με 2η κίτρινη για επικίνδυνο μαρκάρισμα, ενώ για τον ίδιο λόγο είχε δεχτεί την πρώτη κάρτα στο 104’.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Ηλίας Τσουλάκος, με βοηθούς διαιτητές τους Π. Νικολόπουλο και Γάκη.

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ: Κολοκάθης, Δαρσακλής, Κοντός, Πιχιγιόνι, Κατσιγιάννης, Σταματελόπουλος (46’ Καρλής), Φλέσσας, Σκουφάκης, Κότη, Γιάνναρης, Σαχινάι (46’ Στασινόπουλος).

ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ: Ταχταμπάς, Τσιριγώτης, Κυριακούλης, Ασημακόπουλος, Σαρρής, Αναστασόπουλος (96’ Κιοφίρι), Σκαλιώτης, Καρμπαλιώτης (66’ Μανιάτης), Καραβατάς (119’ Π. Καλογερόπουλος), Κυριόπουλος Τσίκληρας.

Την αφιέρωσαν στον Κοτζογλανίδη

Τη νίκη-πρόκριση στον επόμενο γύρο του κυπέλλου Μεσσηνίας, αφιέρωσαν οι νικητές στο πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας Λάζαρο Κοτζογλανίδη.