Δευτέρα, 16 Σεπτέμβριος 2019 18:26

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ 3-4 στα πέναλτι (1-1 κ.α. και παράταση): Πρόκριση στη “ρώσικη ρουλέτα” και με δέκα παίκτες

Γράφτηκε από τον
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ 3-4 στα πέναλτι (1-1 κ.α. και παράταση): Πρόκριση στη “ρώσικη ρουλέτα” και με δέκα παίκτες

 

Η “ρώσικη ρουλέτα” των πέναλτι χρειάστηκε για να αναδειχθεί νικητής χθες το απόγευμα στον Κάμπο. Εκεί ο Απόλλωνας Πεταλιδίου επικράτησε με 4-3 της Α.Ε. Αβίας και θα παίξει στη γ’ φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας με αντίπαλο τη Μεθώνη.

Ο κανονικός αγώνας ολοκληρώθηκε ισόπαλος με 1-1, σκορ που δεν άλλαξε στην παράταση και έτσι όλα κρίθηκαν από τα 11 βήματα. Οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν μάλιστα με 10 παίκτες από το 25’ λόγω αποβολής του Φωτόπουλου. Παρ’ όλα αυτά προηγήθηκαν στο 60’ με τον Γ. Κορμπή και ισοφαρίστηκαν στο 88’ με γκολ του Λυκουρέζου.

Ο Γ. Κορμπής σκόραρε με σουτ τελειώνοντας ιδανικά τη συνεργασία με τον Κωτσάκη. Το 1-1 ήρθε έπειτα από γέμισμα του Λυκουρέζου και κακή συνεννόηση του γκολκίπερ Κούρταλη με τον Παναγόπουλο.

Οσον αφορά την αποβολή, ο κ. Καρβούνης έδειξε κόκκινη κάρτα στον Φωτόπουλο διότι χτύπησε με τον αγκώνα τον Δ. Κορμπή, με τους ανθρώπους του Πεταλιδίου να υποστηρίζουν ότι ήταν μια εναέρια μονομαχία. Από τη σύγκρουση ο παίκτης της Α.Ε. Αβίας χτύπησε στο φρύδι και έκανε ράμματα.

Στην παράταση η Αβία είχε τη μεγάλη ευκαιρία να πετύχει το δεύτερο γκολ στο 100’ όταν ο Κ. Κορμπής πέρασε και τον γκολκίπερ, αλλά από πλάγια θέση πλάσαρε στο κάθετο δοκάρι. Το Πεταλίδι από τη μεριά του σπατάλησε την ευκαιρία σε αντεπίθεση στο 119’ όταν βρέθηκαν 3 παίκτες έναντι ενός της Αβίας.

Στη διαδικασία των πέναλτι για την Α.Ε. Αβίας ευστόχησαν οι Κ. Κορμπής, Γεωργίκος, Τσουλάκος και αστόχησαν οι Λυκουρέζος, Αποστολίδης και Β. Βαβαρούτσος.

Για το Πεταλίδι ευστόχησαν οι Πανταζόπουλος, Κορμπής, Γεωργιάδης, Θερριός και αστόχησαν οι Κωτσάκης και Παναγόπουλος.

Το ματς διαιτήτευσε ο Καρβούνης, με βοηθούς τη Ρηγοπούλου και το Βανικιώτη.

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Κολοκούβαρος, Αλντέσκου (110’ Κομπότης), Καρδάσης, Λυκουρέζος, Αποστολίδης, Τσουλάκος, Κ. Κορμπής, Κωνσταντόπουλος (70’ Β. Βαβαρούτσος), Γιαννέας, (46’ Γ. Βαβαρούτσος) Δ. Κορμπής (46’ Τζανετέας), Γεωργίκος.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: Κούρταλης, Κωτσάκης, Παναγόπουλος, Πανταζόπουλος, Γεωργιάδης, Φωτόπουλος, Πολίτης, Γ. Κορμπής, Π. Δημητρόπουλος (35’ Αθαναασόπουλος), Τρικουράκης (89’ Καπρουλάς), Χούτος (70’ Θερριός).