Δευτέρα, 16 Σεπτέμβριος 2019 18:43

ΜΕΘΩΝΗ – ΔΩΡΙΟ 3-1: Πρόκριση με ανατροπή

Γράφτηκε από τον
ΜΕΘΩΝΗ – ΔΩΡΙΟ 3-1: Πρόκριση με ανατροπή

 

Το Δώριο προηγήθηκε χθες στη Μεθώνη, αλλά η ομώνυμη ομάδα ήταν αυτή που πήρε στο φινάλε το εισιτήριο για τη γ’ φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο σχετικά γρήγορο γκολ του Γκρίτζαλη στο 14’ με τον Πουλάκο στο 28’ και στο τελευταίο εικοσάλεπτο του παιχνιδιού πέτυχαν την ολική ανατροπή του σκορ χάρη σε τέρματα των Πείδη (70’) και Τσατά (90’).

Η ομάδα που προπονεί ο Σωτήρης Μπουραντώνης ξεκίνησε καλύτερα το ματς και ευτύχησε να προηγηθεί στο 14’ με σουτ του Γκρίτζαλη μέσα από την περιοχή. Η Μεθώνη ισορρόπησε στη συνέχεια και στο 28’ έφερε το ματς στα ίσια, όταν ο Πείδης έβγαλε τετ α τετ τον Πουλάκο που πλάσαρε εύστοχα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μεθώνη έλεγχε το ματς και είχε ευκαιρίες, για να βρει τελικά το δεύτερο γκολ με το σουτ του Πείδη στο 70’. Νωρίτερα το Δώριο είχε απειλήσει με τους Πάγια και Γκρίτζαλη.

Στο 90’ ο Τσατάς, έκανε όπως προαναφέραμε, το 3-1 και σφράγισε την πρόκριση της ομάδας που προπονεί ο Βασίλης Κοσυφολόγος.

Το ματς διαιτήτευσε ο Τσουλάκος με βοηθούς τους Αράπη και Μπασιλάρη.

ΜΕΘΩΝΗ: Μίντζηρας, Κουτίβας, Παπανικολόπουλος, Τρυφωνόπουλος (80’ Τσατάς) Καγιανάς (75’ Βασιλόπουλος), Ηλιόπουλος, Σαμπάνι, Πείδης, Παπαδημητρίου (55’ Παυλόγιαννης), Σούλα (85’ Σταματελόπουλος), Πουλάκος.

ΔΩΡΙΟ: Γαρδίκας, Μεμά, Σ. Παπαδόπουλος, Β. Μπόρα, Μπούρδος, Πάγια, Γκρίτζαλης (70’ Π. Παπαδόπουλος), Μάλαμας, Γουδέλης, Γκογκοάσα, Γκιάτα.