Δευτέρα, 16 Σεπτέμβριος 2019 19:35

ΟΜΟΝΟΙΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 0-4: Εύκολη επικράτηση (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Σημειώνοντας από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο, ο Εθνικός Μελιγαλά ξεπέρασε σχετικά εύκολα το εμπόδιο της Ομόνοιας, την οποία κέρδισε με 4-0 και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τον επόμενο γύρο.

Η ομάδα του Μελιγαλά έδειξε πιο έτοιμη αγωνιστική σε σχέση με τους γηπεδούχους και κατάφερε να φτάσει στην πρόκριση με το εντυπωσιακό σκορ. Πέρα από τη νίκη, αυτό που κρατούν στον Εθνικό είναι ότι αγωνίστηκαν αρκετοί νεαροί παίκτες, με χαρακτηριστική περίπτωση, αυτή του 17χρονου Χ. Διακουμάκου, που έβαλε το δεύτερο γκολ και έδωσε σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του για την πρόκριση.

Η Ομόνοια με νέο προπονητή στον πάγκο της τον Μιχάλη Φασουλή και αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεση της έδειξε ότι έχει δρόμο ακόμη ώστε να μπορέσει να παρουσιαστεί στο επιθυμητό επίπεδο και να διεκδικήσει τους στόχους που έχει θέσει για τη φετινή ποδοσφαιρική σεζόν.

Τα γκολ

Στο 8’ ο Τζανετάκος προσπάθησε να σκοράρει με απευθείας φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ μόλις δίπλα από τη συμβολή των δοκαριών. Στο 32’ ο Σαραντόπουλος μπήκε μέσα στην περιοχή από τα πλάγια και την κατάλληλη στιγμή γύρισε την μπάλα στο σημείο του πέναλτι σχεδόν για τον Λάγιο ο οποίος με διαγώνιο σουτ στην κίνηση την έστειλε στα δίχτυα και έκανε το 0-1. Στο 39’ ο Ντεμίρι έκανε τη διαγώνια μπαλιά για τον Διακουμάκο, αυτός με ωραία κίνησε βγήκε πίσω από τους αμυντικούς και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2. Στο 65’ ο Σαραντόπουλος έκανε τη σέντρα στην περιοχή, ο Καλογερόπουλος προσπάθησε να σκοράρει με προβολή, αλλά έστρωσε την μπάλα στον προωθημένο Χαραλαμπόπουλο, ο οποίος με κεφαλιά πέτυχε το 0-3. Στο 70’ ο Κουρούπης με σουτ έξω από την περιοχή δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ποτηριάδη και διαμόρφωσε το τελικό 0-4. Στο 72’ ο Μπαρσελό με απευθείας φάουλ από τη γραμμή σχεδόν της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα να κτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και να καταλήξει άουτ.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Ψηλοπαναγιώτης, με βοηθούς διαιτητές τις Αθανασόπουλου και Στ. Τσαούση.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Ποτηριάδης, Σταθακόπουλος, Αρβανίτης (62’ Τζανετέας), Κωστέας (46’ Μπαρσελό), Μπάλλας, Στυλιανόπουλος, Κωστόπουλος, Κουλουράς, Λυμπερόπουλος (79’ Δημόπουλος), Τζανετάκος (19’ λ. τρ. Μαρούσης), Στραβάκος.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Λίβας, Φέστας (33’ λ. τρ. Καλογερόπουλος), Ντεμίρι, Μπούνας, Χαραλαμπόπουλος, Σεμούρι, Διακουμάκος (56’ Κουρούπης), Καρατζούλιας, Σαραντόπουλος (85’ Κωτσιόπουλος), Λάγιος, Ρουμελιώτης (74’ Γκαϊδόγιαννης).