Παρασκευή, 20 Σεπτέμβριος 2019 17:26

ΑΕΚ: Με τον κόσμο της στο Αγρίνιο

Γράφτηκε από τον
ΑΕΚ: Με τον κόσμο της στο Αγρίνιο

Ο Λευτέρης Αυγενάκης επέτρεψε τελικά τη μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ΑΕΚ στον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (21/9, 20:00) για την 4η αγωνιστική της Super League 1.

Με ανακοίνωσή της, η ΑΕΚ έκανε γνωστό πως ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, θα επιτρέψει τελικα τη μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της στον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (21/9, 20:00) για την 4η αγωνιστική της Super League 1.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι κιτρινόμαυροι, η ΠΑΕ θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να μην συμβεί το παραμικρό, στο πλαίσιο της πολύ καλής φιλοξενίας που πάντα είχε στο εν λόγω γήπεδο και εκφράζει τη βεβαιότητα για την άψογη στάση των φιλάθλων της, όπως συνέβη και στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Μετά από σχετική επαφή και συνεννόηση σε πολύ καλό κλίμα με την ομάδα του Παναιτωλικού και με δεδομένο το χωρίς παραμικρό πρόβλημα παρελθόν των συναντήσεων των δυο ομάδων στο γήπεδο του Αγρινίου, υποβάλλαμε αίτημα, το οποίο αντιμετωπίστηκε θετικά από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, προκειμένου να επιτραπεί η μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ΑΕΚ στον αυριανό αγώνα.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, όπως κάθε φορά, θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να μην συμβεί το παραμικρό, στο πλαίσιο της πολύ καλής φιλοξενίας που πάντα είχαμε στο εν λόγω γήπεδο, και εκφράζει τη βεβαιότητα για την άψογη στάση των φιλάθλων της, όπως άλλωστε συνέβη και στον πρόσφατο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Είναι άλλωστε υποχρέωση όλων των εμπλεκόμενων φορέων να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια ώστε να επιτύχουμε και πάλι τη διεξαγωγή των ποδοσφαιρικών αγώνων με φιλάθλους και των δύο ομάδων. Η ΠΑΕ ΑΕΚ, με την έμπρακτη στάση της, έχει ξεκάθαρα ταχθεί υπέρ κάθε τέτοιας πρωτοβουλίας".
Πηγή: sport24.gr