Δευτέρα, 23 Σεπτέμβριος 2019 12:05

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ – Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ 2-0: Ξεκίνημα με ήττα στη Γ’ εθνική (βίντεο-φωτό)

Γράφτηκε από τον

Το παρθενικό ματς του Α.Ο. Διαβολιτσίου στη Γ’ εθνική δεν συνοδεύτηκε από θετικό αποτέλεσμα. Η Μεσσηνιακή ομάδα γνώρισε χθες την ήττα στο Βλαχιώτη με 2-0 από τον τοπικό Αστέρα στην πρεμιέρα του 7ου ομίλου.

Το Διαβολίτσι προσπάθησε μέχρι το τέλος για ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά “μίλησε” η εμπειρία των γηπεδούχων που μπήκαν με το... δεξί στο πρωτάθλημα, όπως και οι υπόλοιπες λακωνικές ομάδες.

Ηταν μία αγωνιστική που κυριάρχησαν οι γηπεδούχοι (μόνο ένα διπλό) και ο ΑΟΔ δεν μπόρεσε να κάνει την έκπληξη.

Ο Αστέρας σκόραρε σε καίρια χρονικά σημεία της αναμέτρησης, καθώς έκανε το 1-0 στο 10’ και το 2-0 στο 80’.

Οι Λάκωνες άνοιξαν το σκορ σε μια στιγμή που το Διαβολίτσι έπαιζε με 10 παίκτες λόγω του ότι ο Μουλιάτος τραυματίστηκε και βρισκόταν εκτός αγωνιστικού χώρου. Ετσι μετά από σέντρα του Παπούλη, η μπάλα πέρασε από τον Λιόλιο που γλίστρησε και ο Νέρες με σουτ έγραψε το 1-0. Ο Αστέρας δεν είχε τις μεγάλες φάσεις στη συνέχεια, αλλά ούτε και το Διαβολίτσι μπορούσε να βρει διαδρόμους για την αντίπαλη εστία. Προσπάθησε κυρίως με Γραμματικόπουλο και Αθανασόπουλο και κάποιες στημένες φάσεις (κόρνερ, φάουλ) που πέρασαν ανεκμετάλλευτες. Οι όποιες ελπίδες για θετικό αποτέλεσμα εξανεμίστηκαν ουσιαστικά στο 80’ όταν ο Πούτσης έκανε το 2-0. Στα αξιοσημείωτα ότι τον αγώνα παρακολούθησαν 50 φίλοι του ΑΟΔ, ενώ από την άλλη πλευρά ο Αστέρας είχε την υποστήριξη 500 φιλάθλων.

Το ματς διαιτήτευσε ο Ρούτσης με βοηθούς τους Σπηλιώτη και Κλεπετσάνη από την Κορινθία.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ: Πονηρός, Κουρτέσης (68’ Μαργαρίτης), Τριανταφύλλου, Τσούπρος, Μπριλλάκης, Αρώνης (71’ Λεϊμονίτης), Σταμογιάννος, Δωματάς, Πούτσης, Νέρες, Παπούλης (82’ Σαφέτ).

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Καλογερόπουλος, Σταματελόπουλος, Λιόλιος, Σεντεμέντες, Μπαστακός, Πιτσίλης, Τζανετέας, Μουλιάτος (50’ Φωτόπουλος), Αθανασόπουλος (70’ Χότζα), Γραμματικόπουλος, Γεωργιόπουλος (60’ Τσουκαλάς).

(Βίντεο: flynews.gr)