Δευτέρα, 23 Σεπτέμβριος 2019 18:11

ΕΡΑΝΗ – ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ 5-2 παρ (2-2 κ.α.): Οι Φιλιατρινοί χαμογέλασαν με Βλαχόπουλο στην παράταση (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ – ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ 5-2 παρ (2-2 κ.α.): Οι Φιλιατρινοί χαμογέλασαν με Βλαχόπουλο στην παράταση (φωτό)

 

Ντέρμπι με τα όλα του έγινε χθες στο παλιό γήπεδο των Φιλιατρών, με την Εράνη να παίρνει την πρόκριση στην παράταση κόντρα στο Καλό Νερό με σκορ 5-2.

Η κανονική διάρκεια έληξε ισόπαλη 2-2, με το Καλό Νερό να προηγείται

με 0-2 μέχρι και το 80’! Σε εκείνο το λεπτό η Εράνη μείωσε με τον Βέλλη και δύο λεπτά πριν τα 90’ ο Βλαχόπουλος ισοφάρισε, στέλνοντας το ματς στην παράταση! Εκεί οι Φιλιατρινοί είχαν πιο πολλές δυνάμεις και καλύτερη ψυχολογία και με δύο γκολ του Βλαχόπουλου και ένα του Νικολακόπουλου πήραν με πολύ άγχος την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Μεσσηνίας.

Γρήγορο προβάδισμα με Μπεγέτη, Μητρόπουλο

Η ομάδα του Σάκη Διονυσόπουλου πατούσε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, δεν φοβήθηκε την Εράνη και στο 15’ άνοιξε το σκορ όταν ο Δεμπεγιώτης έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Μπεγέτης με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 0-1.

Στο 31’ ο Δεμπεγιώτης έκανε το σουτ με την μπάλα να χτυπά στο χέρι του Παπαγεωργίου και τον κ. Νικολόπουλο να δίνει πέναλτι.

Ο Μητρόπουλος βγήκε νικητής από τη μονομαχία με τον Λυμπερόπουλο και έγραψε το 0-2.

Δύο δοκάρια το Καλό Νερό

Το Καλό Νερό ήταν ιδιαίτερα απειλητικό και στο δεύτερο μέρος και στο 55’ ο Μιχαλακόπουλος σούταρε με τον Λυμπερόπουλο να αποκρούει και την μπάλα να χτυπά στο αριστερό δοκάρι.

Νέο δοκάρι είχαν οι φιλοξενούμενοι στο 62’ σε σουτ του Δεμπεγιώτη, αφού και πάλι της είχε αλλάξει πορεία ο Λυμπερόπουλος.

Βέλλης και Βλαχόπουλος

ισοφάρισαν στο τελευταίο 10λεπτο

Στο τελευταίο ημίωρο η ομάδα του Κώστα Λυμπερόπουλου πίεσε και κατόρθωσε να μειώσει στο 80’ με τον Πέππα να δίνει κάθετη μπαλιά στον Βέλλη που έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ έκανε το 1-2.

Αποβλήθηκαν Μπεγέτης

και Παπαγεωργίου

Στο επόμενο λεπτό οι Μπεγέτης και Παπαγεωργίου διαπληκτίστηκαν και αποβλήθηκαν και οι δύο με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν με 10 παίκτες.

Στο 85’ η Εράνη είχε δοκάρι με κεφαλιά του Μπουρδέκα ύστερα από κόρνερ του Βλαχόπουλου. Η ισοφάριση για την Φιλιατρινή ομάδα ήρθε στο 88’ με τον Χάρμπα να κάνει τη σέντρα από δεξιά και τον Βλαχόπουλου με κεφαλιά να γράφει το 2-2, στέλνοντας το ματς στην παράταση.

Τρία γκολ στην παράταση

Εκεί οι γηπεδούχοι με την ψυχολογία υπέρ τους μπήκαν δυνατά και στο 93’ ο Βλαχόπουλος με πλασέ έγραψε το 3-2, ύστερα από γύρισμα του Πέππα από δεξιά.

Στο 97’ ο Παναγούλιας που ήταν τελευταίος παίκτης ανέτρεψε τον Πέππα και είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με 9 παίκτες.

Με παίκτη παραπάνω η Εράνη είχε εύκολο έργο και στο 104’ έκανε το 4-2 με πλασέ του Βλαχόπουλου, που σημείωσε χατ τρικ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Βέλλης είχε σουτ στο δοκάρι και στο 115’ έγινε το τελικό 5-2 με τον Βέλλη να σπάει την μπάλα και τον Νικολακόπουλο να στην στέλνει από κοντά στα δίχτυα.

Το ματς σφύριξε ο Νικολόπουλος, με βοηθούς τους Γεωργαντά και Μπασιλάρη.

ΕΡΑΝΗ: Λυμπερόπουλος, Γριβοκωστόπουλος, Νικολακόπουλος, Παπαγεωργίου, Μπουρδέκας, Χάρμπας (112’ Σταματόπουλος) Ασημακόπουλος, Πέππας, Βέλλης, Βλαχόπουλος (118’ Α. Γιαννακόπουλος), Χαραλαμπόπουλος (46’ Φ. Γιαννακόπουλος 106’ Μιχαλακόπουλος).

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Σταυρόπουλος, Μιχαλακόπουλος, Μουζής (65’ Ανδρεόπουλος), Λαμπρόπουλος, Κορμπής (98’ Αρβανίτης), Μπεγέτης, Σιγέρης, Παναγούλιας, Διονυσόπουλος, Δεμπεγιώτης (81’ Ντιόπ), Μητρόπουλος (78’ Βλάμης).

Φωτογραφίες: Χαρά Γεωργακοπούλου