Δευτέρα, 30 Σεπτέμβριος 2019 18:38

ΠΑΜΙΣΟΣ – ΑΝΔΡΟΥΣΑ 2-0: Νικηφόρο ξεκίνημα με Σαραντόπουλο (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ – ΑΝΔΡΟΥΣΑ 2-0: Νικηφόρο ξεκίνημα με Σαραντόπουλο (φωτό)

 

Νικηφόρο ήταν το νέο ξεκίνημα για τον Πάμισο, ο οποίος χθες το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο Μεσσήνης κέρδισε με 2-0 την Ανδρούσα.

Ο στόχος της διοίκησης του Νησιώτικου συλλόγου είναι από φέτος να αρχίσει να κτίζεται μια καινούργια ομάδα πάνω σε νέες βάσεις. Ετσι οποιοδήποτε αποτέλεσμα θα είναι καλοδεχούμενο αφού ο πρωταθλητισμός για φέτος τουλάχιστον δεν αποτελεί τον πρώτο στόχο. Η ομάδα στηρίζεται σε πολλά νέα παιδιά με ταλέντο και φιλοδοξία, αλλά και διάθεση ώστε να αποτελέσουν τον κορμό της ομάδας πάνω στους οποίους θα στηριχθεί τα επόμενα χρόνια. Παράλληλα θα γίνει προσπάθεια από τον προπονητή Γιώργο Καλόμαλο ώστε όλα τα παιδιά μέσα από τις προπονήσεις και τους αγώνες να πάρουν τα απαραίτητα εφόδια, ώστε να μπορέσουν στο μέλλον να βοηθήσουν την ομάδα να γίνει ξανά από τις πρωταγωνίστριες εντός και εκτός Μεσσηνίας.

Σε ότι αφορά το χθεσινό παιχνίδι, από τα πρώτα λεπτά ο Πάμισος έδειξε τις προθέσεις του, ήθελε τη νίκη και θα έκανε μεγάλη προσπάθεια ώστε να πάρει τους τρεις βαθμούς. Δημιούργησε αρκετές φάσεις και στα δύο ημίχρονα, όμως στο πρώτο δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα. Αυτό δεν επηρέασε τους παίκτες, αφού δούλεψαν πάνω στο πλάνο που είχαν για αυτό το παιχνίδι, είχαν υπομονή και κατάφεραν να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, με τον έμπειρο Αγγελο Σαραντόπουλο. Ο μεσοεπιθετικός του Παμίσου κατόρθωσε στο 66’ να βρει δίχτυα με σουτ λίγο έξω από την περιοχή. Τρία λεπτά μετά αξιοποιώντας την πάσα του Βλάχου σκόραρε για δεύτερη φορά και κάπου εκεί ήταν σαν να τελείωσε το ματς. Βέβαια οι γηπεδούχοι δεν εγκατέλειψαν το παιχνίδι συνέχισαν την προσπάθεια τους μέχρι το τέλος για να πετύχουν και άλλο γκολ, αλλά κυρίως να κρατήσουν το υπέρ τους 2-0.

Η Ανδρούσα, δεν ήταν απόλυτα έτοιμη για αυτό το παιχνίδι, μιας και έχει κενά στο έμψυχο δυναμικό της και το τελευταίο διάστημα ο προπονητής της Αγγελος Σπάλλας με τους παράγοντες της ομάδας προσπαθούν να βρουν παίκτες και από το μεταγραφικό παζάρι ώστε να φτιάξουν μια ομάδα που θα μπορέσει να πορευτεί καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Οι παίκτες έκαναν την προσπάθεια τους, κοιτάζοντας πρώτα το αμυντικό κομμάτι, ώστε να κρατήσουν το μηδέν και από εκεί και μετά να διεκδικήσουν κάτι καλό στην επίθεση. Ομως ο Πάμισος δεν τους άφησε περιθώρια για να ελπίζουν και από τη στιγμή που βρέθηκαν πίσω στο σκορ, ήταν πιο δύσκολο να ανατρέψουν την κατάσταση.

Φάσεις - γκολ

Στο 4’ μπροστινή μπαλιά του Σαραντόπουλου στον Αριστομενόπουλο, αυτός μπήκε από τα πλάγια στην περιοχή και σούταρε αμέσως για να αποκρούσει σωτήρια πέφτοντας στη γωνία του ο Μπαχράμης. Στο 17’ σουτ του Αριστομενόπουλου σχεδόν από τη μικρή περιοχή απέκρουσε ο Μπαχράμης και στην επαναφορά η μπάλα έφτασε στον Ρούτση, που έκανε το κοντινό διαγώνιο σουτ αλλά και πάλι ο Μπαχράμης που είχε κλείσει τη γωνία του απέκρουσε σωτήρια. Στο 26’ πάσα του Βλάχου σε Σαραντόπουλο αυτός έκανε αμέσως το σουτ και έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Μπαχράμη. Στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Παπαδόπουλος έγινε αποδεκτής της μπάλας και στη συνέχεια αφού απέφυγε δύο αντιπάλους του, βγήκε μόνος απέναντι από τον Μπραχάμη σούταρε συρτά και έστειλε την μπάλα άουτ ελάχιστα από το κάθετο δοκάρι. Στο 57’ σέντρα του Ρούτση για τον Σαραντόπουλο αυτός έκανε το σουτ στην κίνηση από το ημικύκλιο της περιοχής όμως έστειλε την μπάλα άουτ ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 62 δυνατό σουτ του Φιλόπουλου έξω από την περιοχή μπλόκαρε ο Μπαχράμης. Στο 66’ ο Σαραντόπουλος με σουτ σχεδόν από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής άνοιξε το σκορ. Στο 69’ ο Βλάχος μπήκε στην περιοχή και πριν η μπάλα φεύγει άουτ πρόλαβε τη γύρισε στο ύψος της μεγάλης περιοχής σχεδόν, εκεί που κινήθηκε ο Σαραντόπουλος και με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα αφού ο Μπαχράμης που έπεσε στην πορεία της μπάλας δεν κατάφερε να την αποκρούσει και να γλιτώσει την ομάδα του από το 2-0. Στο 72’ γύρισμα Παπαδόπουλου στο α’ δοκάρι για τον Αράπι, αυτός έκανε τον κοντινό διαγώνιο σουτ, όχι όπως θα ήθελε και ο Μπαχράμης κατάφερε να αποκρούσει.

Στο 83’ ο Παπαδόπουλος με σουτ από τη γραμμή σχεδόν της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα άουτ δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο 89’ ο Στασινόπουλος έκανε τη σέντρα για τον Αράπι, αυτός κινήθηκε στο πίσω δοκάρι έκανε την κεφαλιά δεν ήταν πολύ δυνατή και μπλόκαρε άνετα ο Μπαχράμης. Στο 90’ ο Μπορχάν με σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής έστειλε την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι.

Tον αγώνα διαιτήτευσε ο Σκόρδος με βοηθούς διαιτητές τον Αδαμόπουλο και την Στ. Τσαούση.

ΠΑΜΙΣΟΣ: Τόσκα, Χαραλαμπόπουλος (65’ Αράπι), Ρούτσης (82’ λ.τρ. Στασινόπουλος), Φιλόπουλος, Κατσιβαρδέας, Μωράκης, Βλάχος, Μπορχάν, Σαραντόπουλος (77’ Β. Καλογερόπουλος), Παπαδόπουλος, Αριστομενοπουλος (73’ Ντίσα).

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Μπαχράμης, Χάριτος, Μπάλλας, Παπαγεωργίου, Ξυδιάς, Κάλλας, Γ. Καλογερόπουλος (77’ Θεοδοσόπουλος), Τσολχάι, Υμεράσι, Δέδες, Τσαναλίας (82’ Μπαζίγος).