Δευτέρα, 30 Σεπτέμβριος 2019 18:13

ΕΡΑΝΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 2-0: "Μίλησε" ο Βέλλης στο δεύτερο μέρος (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Με σκόρερ τον Γιώργο Βέλλη η Εράνη ξεκίνησε με το δεξί τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο νέο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής επικρατώντας χθες στα Φιλιατρά του Ολυμπιακού Ανάληψης με 2-0.

Ενα παιχνίδι που έδειχνε περισσότερο πως η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

Ο μεσοεπιθετικός των γηπεδούχων άνοιξε λογαριασμό στα πρώτα λεπτά του β’ μέρους και συγκεκριμένα στο 48’ όταν ο Βλαχόπουλος έκανε τη σέντρα και αυτός αφού κοντρόλαρε την μπάλα με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα του Κατσίποδα, κάνοντας έτσι το 1-0.

Το δεύτερο γκολ το πέτυχε στις καθυστερήσεις με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Οι φιλοξενούμενοι θεωρούν ότι δεν υπήρξε παράβαση, αλλά ο διαιτητής Ψηλοπαναγιώτης έδειξε την άσπρη βούλα, υποστηρίζοντας ότι ο Διαμαντής τράβηξε τον Βέλλη που ήταν σε πλεονεκτική θέση για να σκοράρει και σφύριξε αμέσως το πέναλτι. Δευτερόλεπτα μετά ο Βέλλης με εύστοχη εκτέλεσε σημείωσε το τελικό 2-0.

Διαιτητής ήταν ο Ψηλοπαναγιώτης και βοηθοί διαιτητές οι Αράπης, Ταβουλαρέας.

ΕΡΑΝΗ: Αλεξανδρόπουλος, Γριβοκωστόπουλος, Νικολακόπουλος, Ανδρώνης, Μπουρδέκας, Χάρμπας (58' Α. Χρονόπουλος), Ασημακόπουλος, Πέππας, Βέλλης, Βλαχόπουλος, Φ. Γιαννακόπουλος (65’ Σταματόπουλος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Κατσίποδας, Κατσιμαγκλής (84’ Θεοδωρακόπουλος), Μαυροειδάκος, Κρεμύδας, Δουρούμης, Μωραγιάννης, Τσώνης (76’ Χαρλέπας), Αλεβίζος, Πάλιας, Χαρμπίλας (58’ Διαμαντής), Πατσιώτης (65’ Πανταζής).

ΦΩΤΟ: Αναστασία Γεωργακοπούλου