Πέμπτη, 03 Οκτώβριος 2019 11:37

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για Ιάλυσο

Γράφτηκε από τον

 

Μετά το εξαιρετικό ξεκίνημα σε πρωτάθλημα και κύπελλο, η Καλαμάτα την Κυριακή θα δώσει το πρώτο φετινό επίσημο παιχνίδι της εντός νομού.

Η Μεσσηνιακή ομάδα ήταν βέβαια γηπεδούχος και στο ματς Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕ Καραϊσκάκης (προκρίθηκε στα πέναλτι), το οποίο όμως έγινε στην Τρίπολη αφού δεν ήταν έτοιμο το Δημοτικό Στάδιο. Την Κυριακή στην πρεμιέρα της Football League επικράτησε με 2-0 του Αιγάλεω εκτός έδρας και την προσεχή Κυριακή θα υποδεχθεί (3 μ.μ.) στο Δημοτικό Στάδιο της Καλαμάτας τον Ιάλυσο Ρόδου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. Ο ενθουσιασμός στις τάξεις των φιλάθλων είναι μεγάλος για αυτό και η προπώληση των εισιτηρίων για το Κυριακάτικο ματς ξεκίνησε από χθες Τετάρτη.

Η προπώληση γίνεται από τα γραφεία της ομάδας οδό Φραντζή 14 στον 1ο όροφο, σήμερα Πέμπτη και Παρασκευή από τις 10 π.μ. μέχρι τις 8 μ.μ., το Σάββατο από τις 10 π.μ. έως τις 3 μ.μ. και την Κυριακή από τις 10 π.μ. έως τις 3 μ.μ. , ώρα έναρξης του παιχνιδιού. Οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι οι εξής :

30 € για την Θύρα 2 (VVIP). 15 € για την Θύρα 2 (VIP 1 και VIP 2) και Θύρα 4 τμήματα Γ – Δ – Ε. 10 € για τις Θύρα 2 τμήματα Α – Β και Θύρα 3 και Θύρα 4 τμήματα Α – Β και Ζ – Η.

Επίσης ανακοινώθηκε ότι για τον αγώνα με τον Ιάλυσο την Κυριακή 6/10/2019 δεν θα ισχύσει η πώληση ηλεκτρονικού εισιτηρίου από την »Ticket Master» λόγω αδυναμίας της Football League να το υποστηρίξει, αυτό όμως θα εφαρμοσθεί στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι μας με τον Ιωνικό.

Οσον αφορά τα διαρκείας, σύμφωνα με ενημέρωση από την Μεσσηνιακή ομάδα έχουν ήδη πωληθεί σχεδόν 500 εισιτήρια και λόγω της αυξημένης ζήτησης η πώληση θα συνεχιστεί μέχρι την Πέμπτη 31/10/2019.

Αγωνιστικά, η Καλαμάτα συνεχίζει την προετοιμασία της σε καλό κλίμα, ενώ ο τραυματίας Γιόκιτς αποτελεί το μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα για την τεχνικό της τοπικής μας ομάδας Βασίλη Βούζα.